keskiviikko 20. joulukuuta 2017

4 YÖTÄ JOULUUNJouluun on 4 yötä, ja pakko tunnustaa etten ole juurikaan valmistautunut. Lapset ovat onneksi jo sen verran isoja että he odottavat joululta lähinnä lomaa ja vapaa-aikaa. Siksipä en ole vielä paniikissa ollenkaan ja miksi jouluna tarvitsisi ollakkaan. Me tosiaan juhlimme joulua pienesti perheen parissa, syömme aattona ( onneksi ) äidin luona ja muut pyhät kuluvat kotona löhöillen ja kaikkea hyvää syöden, ehkäpä jotain jouluistakin tai sitten ei. 

Joulukodin sisustustakin olen suunnitellut mutten kovin paljon vielä tehnyt. Ja eikö sitä sanota, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ? Tämä viikko on vielä aika kiireinen, joten joulun laittaminen jää pääosin sitten viikonlopulle. hyvinhän sitä silloin ehtii. Lahjat on onneksi hankittu ja paketoitu.

Lomaakin on tiedossa reilun viikon verran ja silloin on tarkoitus rentoutua, lukea ehkä joku kirja, syödä suklaata ja käydä salilla. Nuo kaksi viimeksi mainittua eivät ehken sovi niin hyvin yhteen, mutta menköön nyt kun kerran on joulu. Pari hauskaa juttuakin on lomalle sunniteltu, yksi niistä kauan odotettu keikka. Rentoa joulun odotusta !


Share:

4 kommenttia

 1. Ihan totta: rentoa joulun odotusta, pois kiireet ja stressi! Nautitaan joulurauhasta ja hyvästä ruuasta! Tunnelmointi on ihanaa, voi kun saataisiin valkea maa :)
  Nauti suklaasta ja kuntosalista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden päivän takia on turha hermostua, joulussa parasra on kiva tunnelma ja lomailu :) Suklaasta on ja muista hetkuista on nautittu, huomenna taas salille ;)

   Poista
 2. Mukavaa joulun odotusta sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig