lauantai 7. lokakuuta 2017

WEEKENDMakeasti nukkuttu yö, pari kuppia kahvia ja viikonloppu voi alkaa. Lauantai aamut on jotenkin niin ihania, kun tietää että on koko viikonloppu aikaa, silloinkin kun ei ole suunnitellut mitään erikoista tekemistä. Tai ehkä juuri silloin.

Muutama tällä viikolla ihastuttanut juttu on kuvassa. Cluse kellojen myötä olen huomannut, kuinka tarpeellinen kello ranteessa onkaan. On vaan niin paljon helpompi vilkaista kello kuin katsoa aikaa puhelimesta. Ja kello ranteessa on vähän niikuin koru, tuo asuihin kivan lisän. 

Ja miten söpö on tuo korealainen KOKOSTAR Camellia Happy Mask paketti. Suorastaan odotan sen levittämistä kasvoille. Paketissa lukee, että naamioita pidetään 20-30 min. Siinä ajassa ehtii ottaa pienet torkut. Korelainen ihonhoito on viime aikoina ollut hypetettyä, itse en ole vielä kokeillut, mutta viikonlopun aikana sekin seikka korjaantuu,

Käytän useinmiten paitojen ja neuleiden alla toppia tai aluspaitaa. Neo Noirin mustaa pitsitoppia voi käyttä myös ilman liivejä, sillä sen yläosa on hyvin liivimäinen ja napakka. Vaikka kaunis pitsitoppi ei näy neuleiden alta, on oma olo ihan erilainen, kun jo alusvaatteet ovat kauniit. 

Tiesittekö muuten, että huisdonitsit ovat taas muodissa ? Ihanaa. Itse olin niihin aikoinaan ihan koukussa ja ilolla otan tämän trendin heti käyttöön. Kuvassa näkyvä on Babylissin, söpö väri ja kiva pieni koko ponnaria varten. Isommilla hiusdonitsella tulee mielstäni myös paras sotkunuttura-look. Muistaako joku vielä hiusdonitsi villityksen ? Rentoa viikonloppua kamut !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig