keskiviikko 4. lokakuuta 2017

OFFICE LOOK

Jos työskentelisin päivittäin toimistossa pukeutuisin luultavasti vähän tähän tyyliin. Asun on itse asiassa valinnut business naisen tyylin tunteva Pia. Hassua miten toisen valitsemassa asussa voi myös tuntea itsensä kotoisaksi. Kuvien paita ja housut ovat tietysti Oasiksen ihastuttavasta mallistosta, nahkatakki ja kengät omat.
Armyn vihreät housut ovat Luxe Utility Trousers, ovat muuten alessa nyt. Housuissa on kivana yksityiskohtana vyö ja malli on melko rento. Kevyesti laskeutuva Tie Front Shirt on malliltaan klassinen, trendikkäänä yksityiskohtana paidan voi solmia edestä. Kuvissa olen laittanut paidan helman kokonaan housujen vyötärön sisään, sillä näin housujen vyö pääsee paremmin esille. Kuvissa minulla on ylläni koko 40 molemmista, sekä housut että paita laskeutuvat kauniisti, kun koossa on vähän reiluutta.


Olisi kiva kuulla teidän ajatuksianne työpukeutumisesta. Onko vielä työnantajan puolelta pukeutumis sääntöjä ? Moni varmasti joutuu käyttämään työvaatteita esim. sairaaloissa, mutta pukeudutteko jotenkin erityisesti työmatkaa varten ? Entä rajoittaako työ pukeutumistanne ? Ja miten haluaisitte pukeutua töihin ? Kivaa viikon jatkoa !
Share:

8 kommenttia

 1. Minä työskentelen valtiolla virkamiehenä. Meillä oli aiemmin Helsingin keskustassa muodollisempi pukeutumistyyli. Monitoimitilaan/avokonttoriin siirtymisen myötä tyyli tuli paljon rennommaksi. Tosin en ole jo vuosia hakenut tasapainoa sopivasti siistien, mutta rentojen ja mukavien vaatteiden välillä. Farkut kelpaavat hyvin, mutta eivät verkkarit eivätkä kyllä oikein kotelomekotkaan. Siisti pukeutuminen riittää yleensä. Toki asiakas- ja sidosryhmätapaamisissa ainakin ensi kerralla laitan mieluusti jonkin kivan mekon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi toimistotyyli on vapautunut viime aikoina monilla aloilla. Farkut ja siisti paita taitaa nykyään kelvata aika monessa paikassa. Kotelomekkoon päivittäin pukeutuminen voisi olla vähän tylsää :)

   Poista
 2. Noi housut on ihanat <3 Ja mikä väri. Tykkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on aivan ihana ;) Tykkään väristä, siitä huolimatta olisi ihanaa, jos näitä olisi myös mustana ;)

   Poista
 3. Kiva asu, tykkään tuon tyyppisistä toimistoasuista. Mukavaa torstai-illan jatkoa Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Tämä on rento mutta silti siisti asu.
   Kivaa viikonloppua !

   Poista
 4. Kivat housut ja muutenkin kiva toimistoasu. Meilla taalla Nykissa on vuosien mittaan mennyt pukeutumiskoodit jopa finanssimaailmassa paljon rennompaan suuntaan, kiitos kaikkien huppari-hedgefund-tyyppien. Mutta en edelleenkaan voi kayttaa farkkuja toissa. Ei onneksi tarvitse jakkupukuakaan, mutta jotain silta valilta. Voin siis kayttaa paljon enemman luovuutta kuin ennen ja toimistopukeutuminen on paljon hauskempaa kun voi piristaa sita trendeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finassimaailmassa on taidettu kaikkein tiukimmin pitää kiinni pukeutumiskoodista. Kiva kuulla, että sielläkin on vähän rennompaa.
   Ymmärrän kyllä hyvin miksei farkkuihin saa pukeutua, miellän ne itsekin vapaa-ajan vaatteeksi, vaikka käytän niitä myös töissä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig