sunnuntai 29. lokakuuta 2017

B E A N I E
Sateisena päivänä on parasta pysyä joko kotona tai shoppailla kauppakeskuksissa. Monen muun tavoin mekin suuntasimme tyttären kanssa ostoksille ja sen jälkeen syömään. Onneksi sateessa oli pieni tauko, että saimme kuvat otettua. Samujin pipo on ollut menneellä viikolla ahkerasti käytössä, eiliseen sadpäivään se ei ehken ollut ihan paras valinta, mutta se on vaan niin ihana ja lämmin. Villakangastakin kanssa pipo sopii paremmin kuin parkan kaverina, muttei näytä hassulta myöskään näin. Eilen tosiaan yllä oli mukavuusasu eli mustaa, harmaata ja valkoista. Lämmintä, tuulen ja sateen pitävää.

Parka coat McQ Alexander McQueen // grey knit Black Swan Fashion * // white top Zara // jeans Acne Studios // bag Alexander Wang // leather ankle boots Zara // wool beanie Samuji 
Tänään suunnitelmissa sunnuntai chillailua kotoana. Ehkä pitkä kävelylenkki, hyvää ruokaa, ensi viikkoon valmistautumista ja illalla tietysti Tähdet tähdet telkkarista. Kenties aloitan uuden neuleen. Neulominen on rentouttavaa ja parasta on tietenkin lopputulos. Lankakorista löytyisi langat kaulahuiviin. 

Miten teidän viikonloppu on sujunut ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig