maanantai 30. lokakuuta 2017

MONDAY MOODMukava maanantai. Heräsin pirteänä hyvin nukutun yön jälkeen, eikä ulkona satanut vettä niikuin olin pelännyt. Voiko päivä alkaa mukavammin ? Maanantai on aina se kaikkein vaikein päivä viikossa, viikonlopun jälkeen usein tuntuu siltä, että haluaisi vielä yhtenä aamuna nukkua pidempään.

Kellojen siirtäminen on viime aikoina taas paljon puhuttanut mediassa. Itseäni se ei ole kummemmin koskaan häirinnyt, sopeudun yleensä heti, enkä kärsi kellojen siirtelyn aiheuttamista muutoksista. Eilen oli tosin kurja kun pimeä tuli niin aikaisin, mutta tänä aamuna oli sitäkin kivempi lähteä päivänvalossa liikkeelle. 

Valoisasta aamustakohan johtui, että mustat vaatteet jäivät kotiin ja pukeuduin värikkäästi tummansiniseen ja valkoiseen ? Rakastan valkoisia paitapuseroita ja voisin pukeutua niihin joka päivä, ellei välillä olisi liian kylmä. Tänäänkin tosin laitoin paidan päälle ohuen neuleen. Asu oli kyllä niin kiva, että toivottavasti saan sen kuvattua blogiin pian. 

Miten teidän viikko on alkanut ja kärsittekö kellojen siirtelystä ? Mukavaa maanantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

 1. Paluu normiaikaan on aina kiva!
  Hih, täällä toinen joka pukeutuu valkoiseen kauluspaitaan aina (ja värikkäästi sinivalkoiseen kokonaisuuteen). Jos viileää, niin sitten neuletta lisäksi ;)
  Mukavaa hämäränhyssyä toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiedä kumpi on normi aika ;D Mulla tosiaan tuo kellojen siirto ei vaikuta ollenkaan, olenkohan vähän outo ? :D

   Sinivalkoinen on kyllä aika värikästä itselleni, mutta raikkaampi kuin mustavalkoien asu. Ja neuleet on kyllä tarpeen talvella.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig