lauantai 28. lokakuuta 2017

VIIKON VARRELTAViikko hujahti taas ohitse niin nopeasti etten ehtinyt edes blogia päivittää. Blogiin liittyviä juttuja viime viikolla oli kuitenkin käynnit pressipäivillä kurkkaamassa kevään uutuuksia. Ihmettelin  ja ihastelin Crocsin yhteistyömallistoa Christopher Kanen kanssa maistellen samalla Pappagallon herkullista jäätelöä.

Hurmaannuin kevätmuodista. Samsoe &Samsoen raitamekko/tunika on täydellinen kesään, yksin tai yhdessä saman kuosisten housujen kanssa. Miten sitä aina päätyy ihastelemaan näitä raitajuttuja ?
Nautiskelin kahvista kaura-omenaherkun kanssa jutellen kuulumisia tuttujen seurassa. Kävin läpi kaikkien esillä olevien brändien kevätmallistot ja päädyin taas ...
... ihastelemaan niitä raitoja. Toki kevääksi on tarjolla paljon muutakin ja kaikisissa väreissä. Kevään mallistoissa oli tosiaan niin monia värejä ettei yhden värin nimeäminen kauden väriksi ole helppoa. Nämä molemmat kuvat ovat KappAhlin ensi kevään mallistoa. Musta sudenkorentomekko oli kerrassaan hurmaava, mutta omaa tyyliäni on enemmän tuo alakuvan raitamekko. Jos viime kesä meni yksivärisissä paitamekoissa niin luulen ensi kesän kuluvan raidallisissa pitkissä mekoissa. Can't wait.

Oma pukeutuminen oli viime viikolla lähinnä mukavuus ensin- tyyppistä. Useampana päivänä olin Acnen farkuissa ja kashmirneuleessa. Lumesta ja kylmästä johtuen jalassa oli nilkkurit ja päässä tietenkin pipo. Miten omaperäistä !
Maistelin myös Pupun salaatteja ja tuonne täytyy ehdottomasti mennä syömään. Herkullista, puhdasta ja kotimaista ruokaa. Nam. 

Nyt on onneksi taas viikonloppu ja ehtii palautua viime viikon kiireistä. Ensi viikko ei onneksi vaikuta niin kiireiseltä kuin tämä. Viikonlppuna on aikomuksena käydä lenkillä, museossa ja silittää kasa paitoja ensi viikkoa varten. Huomasin taas jälleen kerran etten ehdi/jaksa viikolla silittää. Sitten käy juuri niin, että kulkee koko viikon neuleissa. Miten teidän viikko sujui ja minkälaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi ! Leppoisaa viikonloppua !


Share:

2 kommenttia

 1. On ollut aikamoinen viikko ja tapahtunut vaikka mitä, mutta en voi ainakaan sanoa, että olisi tylsää :D Ja joo, vaatehuoneessa oli kivoja vaatteita, mutta liian usien tulee laitettua päälle ne yhdet ja samat. Aurinkoa viikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on ollutkin kiirettä ;)
   Taitaa olla aika tyypillistä tuo samoiss vaatteissa kulkeminen, ainakin itse syyllistyn siihen liiankin usein.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig