lauantai 9. syyskuuta 2017

WEEKEND



Viime viikko oli niin kiireinen ja täynnä tapahtumia, että olin suorastaan iloinen tämän päivän kurjasta säästä ja melkein koko päivän jatkuneesta sateesta. Mikä ihana tekosyy loikoilla aamulla pitkään sängyssä ja  syödä aamiainen vasta lounas aikaan. 

Muutenkin päivä on mennyt vähän laiskotellen. Kävin kaupassa ja pesin pari koneellista pyykkiä sekä valmistin meille lounaan. Siinäpä ne päivän aktiviteet kokonaisuudessaan. Super laiska ja aivan ihanan rentouttava lauantai siis.




Lisäksi olen katsellut telkkaria, lueskellut blogeja ja fiilistellyt syksyn ja talven muotia. Kesällä ihastelin upeaa ja vähän erilaista KappAhlin mallistoa ja kuulkaa se on nyt myynnissä. KappAhl AW Limited Edition on saatavilla nettikaupassa ja Helsingissä Forumissa sekä Espoossa Iso Omenan liikkeistä. 

Kuvissa näkyvä hempeän talvinen unelma on malliston villakangastakki ja voitte arvata että odotan koska voin pukea sen ylleni. Mallistossa on muitakin aivan ihania juttua, kuten suloisen pehmeä harmaa kashmirneule.




Kuvissa näkyvä vaaleanpunainen kynsiviila on muuten Mujin. Se oli ihan pakko ostaa. Hassua, että olen näin innoissani vaaleista pastellisävyistä jo syksyllä, yleensä tämä pastelli innostus alkaa itselläni vasta pitkän ja syksyn talven loppupuolella eli tammikuussa. Ihan vähän salaa olen katsellut myös joitakin kirkkaampia värejä, ehkä kuitenkin tyydyn ihastelemaan niitä muiden päällä. Innostaako teitä talviset pastellisävyt jo nyt ? Rentoa viikonlopun jatkoa murut !


* Takki saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

  1. Todella kaunis takki ja aivan ihana väri. Olen ollut aina talvipastellien ystävä mutta tänä syksynä olen inspiroitunut kirkkaista voimaväreistä.

    Suloista sunnuntaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotan, että saan pukeutua takkiin ;)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  2. Aivan ihanan hempeä ja puuterinen villakangastakki. Upea!

    VastaaPoista
  3. Välillä on ihana viettää tuollainen laiskottelupäivä. Innolla odotan asukuvia uudesta takistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) Niitä tulee heti kunhan ilmat kylmenee ;)

      Poista
  4. Ääh, tää takki onkin näemmä jo loppuunmyyty (kyselin sulta tästä juuri instassa) :( Miten en ole tuota muka löytänyt nettiputiikista aiemmin... Jos haluat luopua omastasi niin täällä innokas ostaja :D Niin ihana ja ihan mun(kin) näköinen.

    VastaaPoista
  5. Voi harmi. Todellakin niin myös sinun tyylisesi :) Limited Editionin vaatteita on vähän hankala löytää nettikaupasta, jos ei osaa juuri niitä etsiä. Menivät ilmeisesti saman tien. Pidän sinut mielessä, vaikka tuskin luovun takista, se on niin ihana :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig