perjantai 8. syyskuuta 2017

MUISTO


Jos paidan nimi on Muisto, se päällä syntyy varmasti uusia hyviä muistoja. Tykkään niin Nanson uudistuneesta ilmeestä, sekä mallisto että uudet liikkeet ovat upeita. Muisto-paita on laskeutuvaa viskoosi-twilliä, mielettömän kevyt ja mukava päällä. Ja eikö ole ihana tuo prittikin ?

Muisto-paita raikastaa myös kivasti muuten kokomustan asun. Juuri nyt olen ihastunut leveisiin housuihin yhdessä rennon yläosan kanssa. Sateisella ilmalla tosin tälläiset pitkät leveät huosut eivät ole hyvä valinta ainakaan matalien kenkien kanssa. 

Onneksi vielä tarkenee nahkatakilla ja paidalla, joskus viileinä aamuina sujautan neuleen kuitenkin laukkuun varmuuden vuoksi. Jotenkin sitä jo odottaa, että saisi pukeutua neuleisiin, villakangastakkiin ja nilkkureihin. 

Rentoa perjantai-iltaa !


Leather jacket Karl Lagerfeld // wide leg pants Black Swan Fashion * // shirt Nanso * // sneakers Adidas // bag Rebecca Minkoff 

Photos Anna-Maria / Secret Wardrobe

* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Asusi näyttää tosi kivalta. Täytyykin tutustua Nanson valikoimiin. Täytyy tunnustaa, että itse en odota lainkaan kylmempää kautta, sillä se kestää liiankin pitkään minun makuuni. Tykkään eniten juuri tällaisesta kaudesta, kun on suht lämmintä, tarkenee hyvin trenssi tai takki auki eikä tarvitse huivia eikä tarvitse palella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nanson valikoimiin kannattaa tutustua, paljon tosi kivoja vaatteita.
   Talvea en minäkään odota, hui kauhistus. Mutta pidän kyllä enemmän villakangastakeista kuin trensseistä ja käytän niitä jo kun lämpö laskee alle 10 asteeseen. Pakkasia en kaipaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig