keskiviikko 2. elokuuta 2017

RENNOLLA ASULLA TURUSSA
Striped shirt Weekday // jeans Won Hundred // bag Rebecca Minkoff // sunnies Karl Lagerfeld *
Eilen käväisin pikavierailulla Turussa, kuten instan @sarasblogi puolella seuraavat varmaan huomasivatkin. Pikavisiitin syynä oli tällä kertaa pojan opiskelija asunnon avainten haku ja vietiin tietysti samalla jo jotain tavaroita sekä käytiin shoppailemassa Turun Ikeassa. Poika aloittaa opiskelut Turun Yliopistossa, joten varmaan seuraavina vuosina tulen aina silloin tällöin käväisemään Turussa.

Muuttopuuhien ja shoppailun lisäksi ehdittiin viettää hetki Aurajoen rannalla. Napsittiin tietysti asukuvat kauniissa auringonpaisteessa. Edellisestä Turun vierailustani on kulunut useampi vuosi, mutta kaupunki oli pikaisella käynnilläkin ihan yhtä viehättävä kuin muistin. Täytyy päästä pian uudestaan ja paremmalla ajalla.

Päivän asuna oli helppo ja rento look muuttopuuhia varten, mutta sen verran chic, että shoppailukin onnistui. Weekdayn sinivalkoraidallinen ( taas ) on niin oma suosikki, tykkääm paidan ylisuuruudesta ja rennosta ilmeestä. Won Hundredin farkuissa taas on täydellinen pituus, korkempi vyötärö ja kiva väljyys. Samanmalliset fakut haluaisin talveksi mustina. Täytyy ainakin käydä tarkistamassa Monkin tarjonta. Oletteko jo miettineet syksyn hankintoja ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta ** Adlinks / Mainoslinkkejä 
Share:

2 kommenttia

 1. Veneet ja jokiranta on ihana ja passeli tausta raitapaitakuville. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kaunis kuvauspaikka ja tykkään Turun tunnelmasta muutenkin :)

   Kiitos samoin !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig