torstai 3. elokuuta 2017

MEIKKISIVELTIMETNäistä Cailapin meikkisiveltimistä on ollut jo pitkään tarkoitus tehdä juttu, kuvatkin ovat olleet jo ladattuna postaukseen valmiina ties kuinka kauan. Ennen näitä meikkisiveltimiä käytin vain satunnaiseti meikkaukseen siveltimiä ja omistinkin vain muutaman. Viime syksynä sitten olin yhdessä blogitilaisuudessa, jossa meikkailtiin ja opeteltiin meikkisiveltimien käyttöä. Sen jälkeen osa saamistani siveltimistä onkin päätynyt päivittäiseen käyttöön.
Kuvissa näkyvät siveltimet ovat siis itselläni nyt joka päiväisessä käytössä. Puuterisivellin ja poskipunasivellin olivat itselleni entuudestaan tuttuja, meikkivoidesivellin sen sijaan uusi tuttavuus, jota ilman en enään selviäisi. Toiseksi pienin sivellin on itselleni uusi tuttavuus eli häivytyssivellin, jolla voi häivyttää luomivärin, mutta itse käytän sitä blogi-illan vinkkien mukaan peitevoiteen häivytykseen. Tämä on ehken paras meikkivinkki, jonka olen koskaan saanut. Peitevoide on todella helppo häivyttää siveltimellä. Viimeinen sivellin on ihan tavallinen luomivärisivellin, jota käytän satunnaisesti. Joka päiväiseen meikkiin jaksan harvoin laittaa luomiväriä. 

Kuvissa näkyvä vaaleanpunainen juttu on Cailapin sivellinpuhdistaja. Tosi näppärä ja hyödyllinen väline siveltimien pesemiseen. Puhtailla välineillä meikistäkin tulee parempi, eikä meikkivälineisiin pääse kertymään bakteereita, kun ne pesee säännöllisesti. Meikkisiveltimet kannattaa muuten kuivata lappeellaan eikä pystyasennossa. Meikkaatteko te meikkisiveltimillä vai jollain muilla jutuilla ?


* Meikkisiveltimet saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Siveltimillä ilman muuta! On muuten kauniit siveltimet sulla 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en enää vaihtaisi :) Noi, on aina ihanat <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig