lauantai 5. elokuuta 2017

MIKÄ ON PARASTA ELOKUUSSA ?

 • Elokuussa on vielä kesä. Kauniita, aurinkoisia ja lämpimä päiviä on varmasti vielä tulossa. Nautitaan niistä !
 • Kaupunki herää eloon. Aamuratikat täyttyvät koululaisista ja töihin palaavista. Kahvilat täyttyvät ja puistoissa riittää elämää.
 • Elokuussa on paljon kivoja tapahtumia ainakin Helsingissä. Täältä löytyy varmaan jokaiselle jotakin.
 • Leffa-illat joko kotona tai leffateatterissa. Elokuussa alkaa paljon uusia ohjelmia ja syksyn uutuusleffat saapuvat.
 • Alennusmyynnit loppuvat ja kaupat täyttyvät syksyn uutuuksista. Ihanaa. Vaikka shoppailen paljon alennusmyynneistä, niin on paljon kivempi käydä kaupoissa, silloin kun niissä on siistiä, tyylikästä ja esillä on uutuuksia.
 • Syksyn muoti. Rakastan kesää, mutta en voi sille mitään, että syksyn muotitarjonta innostaa itseäni ihan eri tavalla kuin kevät- ja kesämuoti. Tarjolla on aina takuuvarmasti MUSTAA. 
 • Sisustaminen. Kesällä kotia on siivottu perusteellisemmin, mutta sisutaminen on vähän jäänyt. Elokuussa voi alkaa jo miettimään uusia tyynynpäällisiä, tuoksukynttilöitä ja kodikasta tunnelmaa syksyä varten.
 • Elokuun pimenevät illat. Kesän valo on ihana asia, mutta ainakin itselläni rytmi saattaa liiallisen valon johdosta kääntyä vähän hassuksi. On ihan kivaa, kun ilta on pimeä, eikä tarvitse mennä valoisaan aikaan nukkumaan. Niin ja niiden tuoksukynttilöiden polttaminen kuuluu ehdottomasti pimeneviin iltoihin.
 • Arkeen paluu. Lomalla on ihan mahtavaa, mikä voisi olla hauskempaa, kuin tehdä mitä huvittaa ? Mutta arkeen paluussa on omat hyvät puolensa. Itse ainakin kaipaan rutiineja ja viikonloputkin tuntuvat kivemmilta, kun on viikon tehnyt töitä / käynyt koulua.

Mikä teistä on parasta elokuussa ? Leppoisaa lauantaita kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Elokuussa on parasta se, että kesä ei ole vielä ohitse. Kerkeää tekemään vielä paljon sellaista, mitä aiemmin kesällä ei ole vielä tehnyt. Ja no tänä vuonna elokuun kohokohtia tulee olemaan esikoisen syntymä (mitä luultavammin kerkeää syntyä ennen syyskuuta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle tästä tuleekin ikimuistoinen kesä / elokuu <3

   Kesä ei todellakaan ole ohi, vielä ehtii tekemään vaikka mitä :)

   Poista
 2. Oon niin samaa mieltä - elokuu on vielä täysin kesäkuukausi! Jotenkin toivon että se menisi mahdollisimman hitaasti, mutta nykyään aika menee aina niin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu on vielä niin kesää, koulutkin voisi alkaa myöhemmin :)

   Todellakin aika kului nopeasti, ainakin näin kesällä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig