sunnuntai 6. elokuuta 2017

BLACK & WHITE & GREY
Leather jacket Karl Lagerfeld // white jeans Current Elliot // wool/cotton knit Black Swan Fashion * // white sneakers Adidas // bag Rebecca Minkoff // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki *


Bloggaamisesta on paljon hyötyä oman tyylin suhteen. Itse olen näidän blogi vuosien aikana huomannut entistä paremmin, että vähemmän on enemmän ja on parasta pitää kaikki mahdollisemman yksinkertaisena. Kuvien asu on ihan suosikkini tämän kesän asuistani. Näissä kuvissa yllä on vielä kaikki kolme suosikkiväriäni, silloin ei mikään voi mennä pieleen.

Viihdyn parhaiten yksinkertaisissa ja simppeleissä asuissa, silloin olo on varma ja vaatteet voi ikäänkuin unohtaa. Vaikka tiedän oman tyylini ja mikä minulle sopiii sattuu niitä vaatemokia aina silloin tällöin. Ja jostain kumman syystä aina keväällä / kesällä. No, ei se niin vakavaa ole, mutta harmittavaa ehken, jos pyrkii siihen ettei vaatekaapissa olisi mitään turhaa. 


Täällä jatkuu sunnuntain vietto letkeissä merkeissä. Päivän agenda on olla tekemättä oikeastaan mitään. Ihanaa. Hyvin nukutun yön jälkeen olen selaillut blogeja, lukenut Hesaria verkossa ja juonut parit kahvit. Sen lisäksi olen käynyt kesän kuvia läpi, suunnitellut vähän blogin tulevia postauksia ja tietysti ensi viikon töitä. Tänään on myös viimeinen päivä vegeviikostamme, siitä enemmän huomisen postauksessa. Miten teidän sunnuntai on sujunut ? Suloista sunnuntain jatkoa !
* Saatu blogin kautta  ** Mainoslinkkejä / Adlinks 


Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig