sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

S U N D A Y SEilen nukuin yhteentoista, ja koko päivän olikin sitten sellainen olo, että jotakin oli jäänyt välistä. Rakastan yli kaiken viikonloppu aamuja, jolloin olen yksin hereillä nuorten vielä nukkuessa. Usein myös aamulla on aurinkoista, mistä tulee heti kiva fiilis. Päivä ikäänkuin käynnistyy paremmin auringon paistaessa. 

Tänään nautinkin sitten auringosta ja omasta rauhasta kaksin verroin. Innostuinpa vielä lähtemään lenkille puistoon. Yritin pitkään käydä lenkillä ilman musiikkia ja vaan nauttia hiljaisuudesta ja linnunlaulusta. No, se ei oikein toiminut. Annoin periksi ja nyt kuuntelen lenkin ajan jumputtavaa house musiikkia, sellaista jonka tahdissa on kiva kävellä/juosta. Musiikki motivoi kummasti, ja odotan aamuisia lenkkejäni juuri tuon musiikin tähden. 

Talvisin sunnuntait on niitä parhaita päiviä, ja kesälomasta huolimatta pidän kiinni siitä, että sunnuntaina ei ole pakko tehdä mitään erityistä, jos ei huvita. Meille naisille tyypilliseen tapaan olen käyttänyt osan kesälomasta kaappien siivoukseen, pakastimen sulatukseen ym. En kuitenkaan sunnuntaisin. Onko sunnuntai lepopäiväsi lomallakin ? Suloista sunnuntaita !


Sunnies Karl Lagerfeld * // hat from Malta // nailpolish Makiash *


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig