sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

SILVEREilen ei kyllä ollut itku kaukana, kun katselin ikkunasta lumista maisemaa. Valmistaudu tässä nyt sitten kevääseen- huokaus. No onneksi aamulla näytti vähän paremmalta ja innostuin tuunailemaan farkkuja ( pätkimään lahkeita ) ja muutenkin miettimään mitä sitä sitten oikein pukee päälleen, kun kevät oikeasti saapuu. Joskus on nimittäin käynyt niinkin, että lämpö on päässyt yllättämään ja olen harmikseni ollut melkein talvitamineissa, kun kaikillla muilla on ollut jo kevät asut. Ei mitenkään maailman tärkeimpäi juttuja, mutta blogini keveään ilmeeseen sopivia pohdintoja. Ja vähän sellaisia, mitä ei kenenkään kanssa tule juteltua.
Elloksen hopeiset kengät * sujautan jalkaan heti kun kevät oikeasti on täällä. Jalkaan farkut tai mustat housut ja suuri raidallinen paitis yhdessä pikkulaukun kanssa. Ehkä jo huomenna ? 

Pitkä viikonloppu on sujunut rennosti kotona, en erityisemmin välitä viettää vappua- ainakaan ulkona. Olemme syöneet hyvin, katselleet yhdessä telkkaria ja jutelleet paljon. On kivaa kun nuoretkin vielä viihtyvät kanssani kotona. No, eivät tietenkään koko ajan, mutta sen verran etten tunne itseäni yksinäiseksi. Kauhistuttaa ajatuskin, että joskut he kaikki muuttavat pois kotoa.
Miten te viettätte vappua ? 


* Kengät saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Nuo kengät ovat niin herkut. Jo viime kesänä himoitsin vastaavanlaisia, mutta silloin päätin, etten niitä tarvitse. Malttaisinkohan mieleni tänä vuonna : ) Täälläkin on ollut kovin rauhallinen viikonloppuna. Tänään kylläkin vappulounaalle ja juhlistamaan 20-vuotissynttäreitä! Kivaa vappupäivää Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yhdet hopiset kengät täytyy olla ;)

   Kuulostaa kivalta, nauti juhlista !

   Poista
 2. Waude miten mahtavat kenkulit. <3 Kyllä eilen hikoilin sitten liian talvisessa takissa ja toissapäivänä hyvä kun tarkenin. Ota nyt näistä säistä selkoa, mutta aurinkoa uuteen viikkoon toivotan Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan <3

   Joo, nyt on ollut niin vaikea pukeutua, milloin on kylmä, milloin kuuma :D

   Kiitos samoin sinulle Tiia <3

   Poista
 3. Siin niin makeet <3

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig