maanantai 27. maaliskuuta 2017

WHAT I WOREKuvien asuun pukeuduin toissa viikonloppuna. Toivoisin, että nämä olisivat viimeiset kuvat tältä keväältä villakangastakissa, mutta säätiedotus on toista mieltä. Tänään  menin töihin villapaidassa ja maiharissa, silti oli vähän kylmä. Miten sitä aina keväällä odottaakin niitä lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä ? Kaupat on pullollaan toinen toistaan kauniimpia kevätvaatteita, milloin niitä oikein voi käyttää ?

Asussa on villakangastakin lisäksi Black Swan Fashionin villa/puuvilla neule ja korkeavyötäröiset farkut sekä valkoinen teeppari uhdessä valkoisten lenkkareiden kanssa. Sinistä, valkoista ja harmaata. Aika keväistä kaiken mustan jälkeen. Ihme kyllä olen tällä hetkellä vähän kyllästynyt mustaan, eikä ainakaan kokomusta asu houkuttele yhtään.

Taas on viikko pyörähtänyt käyntiin. Tällä viikolla on yksi kiva blogitilaisuus, yksi vähän erilainen työpäivä ja muuten sitten ihan sitä tavallista arkea. Kivaa sekin. Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille !


Wool coat Marc by Marc Jacobs / wool and cotton knit Black Swan Fashion * // jeans Black Swan Fashion * // bag Rebecca Minkoff // sunnies SpecsaversxIvanaHelsinki *


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Valkoiset lenkkarit tekevät asusta kivan keväisen. Mulla ne on vielä talveteloilla, tarvitsisi kaivaa esiin. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eilen ei ainakaan tarvinnut kesäkenkiä ;)

   Kivaa viikonloppua !

   Poista
 2. Kuvassa näyttää keväiseltä. Minä olen niin vilukissa että täällä Espanjassakaan en ole vielä nilkkoja jättänyt paljaaksi.. Pitäisi jotenkin karaistuttaa itsensä.. Toki täällä pärjää vähemmällä vaatetuksella muuten. Olisi vain niin kiva jättää jo sukat narikkaan ja käyttää sandaaleita ja hametta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaihtelevaa täällä on, välillä on lämpimiä päiviä, eilen tuli taas lunta :)
   Ihan pian kevät tulee !

   Poista
 3. Nuo valkoiset lenkkarit kyllä tekevät jo yksinkin kevään. Taidan vihdoin ja viimein myöntyä minäkin tuollaiset hankkimaan jahka ekopaasto on ohi;)
  Kivaa viikkoa sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne tekee asusta kuin asusta keväisen :)

   Ihanaa viikonloppua Lady <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig