torstai 30. maaliskuuta 2017

FLOWER BOMBERTänään olisi ollut juuri sellainen ilma, jolloin olisi voinut pukeutua kukkabomberiin, sen sijaan olin taas tylsästi kokomustassa. Sattui vielä sellainen moka, että ylläni olleet neule ja housut sähköistivät toisensa, joten voitte vaan kuvitella kuinka epämukava olo oli. 
Muuten päivä oli mukava. Töissä oli aika kivaa ja kun vielä töiden jälkeen kiirehdin katsomaan muovipulloista tehtyä mekkoa, voisi kai sanoa, että oikeesti hauska päivä. Instan stoories puolelta voi käydä kurkkaamssa tuota muovipullomekkoa @sarasblogi. Toki siitä varmaan tulee ihan oma juttukin tänne blogiin, kunhan taas ennätän niitä kuvia käsitellä.
Postauksen kuvat on napsittu sunnuntaina, jolloin kokeilein tuota KappAhin kukkabomberia, myös kuvien vaalea paita on KappAhlin ja molemmat saatu blogin kautta. Kuvien kanssa kävi taas sellainen moka, että unohdin pienentää ne, mutta onneksi uusi blogipohjani pinetää kuvat automaattisesti. Tosin kovin monta kertaa pienentämistä ei voi unohtaa, sillä bloggeri menee varmaan ihan tukkoon liian isoista kuvista. Kaikenlaista sitä sattuu kun tekee asioita väsyneenä ja kiireessä. No mutta, onneksi on jo torstai, yksi työpäivä ja taas on viikonloppu. En vaan jotenkin osaa nukkua viikolla tarpeeksi ja siksi olen aina hirmu väsynyt loppuviikosta. Mitä sinulle kuuluu ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Flower bomber and top KappAhl *  // jeans Zara


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Oikein kiva tuo kukkabomberi :) varmaan tulee kesällä paljonkin pidettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Käytän nyt jo sisäjakkuna, kesällä sitten yksinään.

   Poista
 2. Upea kukkabomberi ja sopii sinulle hyvin :) Itse hipelöin kaupassa kukkapaitista ja mietin olisiko minun juttuni...
  Mukavaa viikonloppua Sara :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keväisin aina iskee kukat ja raidat, jotakin kukallista on kiva olla.

   Kiitos samoin sinulle Marjo :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig