sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

JUHANNUS


Instassa blogiani seurailevat jo näkivätkin viime viikonloppuna missä vietimme vanhemman tyttäreni kanssa minilomaa. Lauantaina hyppäsin ratikkaan ja ajelin ihan Helsingin ytimessä sijaitsevaan Sokos Hotel Presidenttiin juhannuksen viettoon. 


Sokos Hotel Presidentti sijaitsee tosiaan ihan Helsingin ytimessä, sieltä on lyhyt matka niin Kauppakeskus Kamppiin kuin Kiasmaan. Raikasta aamiaistakin söimme katsellen Eduskunnan lisärakennusta. Meidän vierailun aikana hotellissa oli varsin kansainvälinen tunnelma, sillä hotellivieraita näytti olevan ympäri maailmaa. 

Sokos Hotel Presidentti siirtyy uuteen aikaan remontin myötä, joka toteutetaan vaiheittaan ja jonka on tarkoitus olla valmis vuoteen 2018 mennessä. Remontin on suunnitellut Paola Suhonen, jonka visio on luoda tarinallinen ja tunnelmallinen  hotelli, jossa suomalaisuus yhdistyy eksotiikkaan. Hotellin huonekerroksiin tulee viisi erilaista teemamaailmaa; juhannus, talvimyrsky, sisu, hiljaisuus ja satumetsä.

Juhannuksen vietto mihin aikaan vuodesta ( ja erityisesti juuri nyt kun kaipaan jo kesää ) kuulosti niin houkuttelevalta, että valitsin juhannushuoneen. Ja kyllä, se oli juuri niin ihana kuin kuvittelinkin. Raikas, toimiva ja tunnelmallinen. Huoneessa oli kaikki tarpeellinen. Hyvät säilytystilat, toimiva ja kaunis kylppäri, mukavan pehmeä ja suorastaan ylellinen sänky ja oleskelutilaa. Plussaa vielä huoneen valoisuudesta; hienosti suunniteltu valaistus ja ikkunat kahteen suuntaan. Niin ja isoista peileistä huoneessa, eteistilassa ja kylppärissä. Juhannuksen tunnelma oli tuotu esiin pienin yksityiskohdin, vai mitä sanotte tuosta hyttysryijystä ? Kerrankin hyttyset eivät syöneet juhannuksena.

Juhannushuoneen lisäksi tykkäsin hotellin uudistuneesta aulasta. Siis oikeasti todella tyylikäs, upeat värit ja hieno tunnelma. Aulassa on myös kiva pieni kahvila, runsaasti oleskelutilaa ja tietokoneet.


Mitä me sitten tehtiin minilomalla ? Vietettiin tietenkin äiti-tytär laatu-aikaa. Juteltiin ja valokuvattiin. Juotiin lasilliset skumppaa ja herkuteltiin hotellin tarjoamilla leivoksilla ja hedelmillä. Käytiin herkullisella  illallisella Sevilla Bar and Restaurantessa. Katsotiin telkkaria. Nautittiin raikas ja monipuolinen aamiainen. Ja lopuksi kipaistiin ostoksille Kauppakeskus Kamppiin. Aika ihanaa ja todella rentouttavaa. Kiitos kivasta minilomasta Sokos Hotel Presidentti ja erityis kiitos mukavalle henkilökunnalle vastaanotossa. Me unohdettiin molemmat puhelimen laturit kotiin, vaan ei hätää. Vastaanoton tytöt latasivat puheliamme ystävällisesti useita kertoja, sillä täytyyhän lomallakin olla somessa. 

Miltä kuulostaa juhannuksen vietto milloin tahansa ? Suloista sunnuntaita !


* Majoitus hotellissa saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Juhannus kelpaa aivan milloin tahansa :)Huonekin tosiaan kaunis kuin kesäheinä.
  Äiti-tytär -reissut ovat aivan ihania. Sellainen meilläkin on vuosittain.
  Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone oli aivan ihana, kuten koko viikonloppu :)

   Meillä yleensä pari vuodessa, joskus molempien tyttärien kanssa. Parasta <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle !

   Poista
 2. Upea huone. Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla seuraavalla Helsingin matkalla :)

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig