tiistai 28. helmikuuta 2017

L O V E F R E S HOlen viettänyt tänään ihan oikeaoppista laskiaista eli laskenut mäkeä, syönyt hernekeittoja ja laskiaispullia. Pullien syönnin aloitin jo sunnuntaina, jolloin teimme niitä kotona nuorten kanssa. Tunnustan välillä unohtavani tälläiset perinne jutut, mutta tänään siis tein kaikkea sitä mitä laskiaiseen kuuluukin. Hauskaa. 

Postauksen aihe ei ole kuitenkaan laskiainen vaan luonnonkosmetiikka ja tuotetestailu- jälleen kerran. Luulen, että ilman blogia itseltäni jäisi moni juttu kokeilematta, niinkuin nyt tämä LOVEFRESH 100 % luonnollinen voidemainen deodorantti. Tuote on hellävarainen ja alumiiniton. Minulla on ollut käytössäni hurmaavan laventelin tuoksuinen Lavender Tea Tree.
Tunnustan, että ennen tämän käyttöönottoa satuin googlaamaan juttuja luonnonkosmetikka deodoranteista ja aika moni kertoi etteivät nämä peitä hienhajua yhtä tehokkaasti kuin tavalliset alumiinia sisältävät dödöt. Ai. Niimpä sitten vähän skeptisesti kokeilin tätä ja mietin mitenköhän käy. No itselleni tämä ainakin riittää ja toimii ihan kuten tavallinenkin dödö, sillä erotuksella ettei kainaloita kirvellä edes sheivauksen jälkeen. Tosin itse hikoilen todella vähän, tarvitsen lämpöä sen melkein + 40 astetta ennenkuin tulee hiki ;) Tuote sopii siis ainakin herkkäihoisille palelijoille. 
LOVEFRESH on tosiaan voidemainen ja tuotetta täytyy pitää hetki ihoa vasten, jotta se sulaa. Tarvittaessa sitä voi vielä levittää kädellä. Pakkauskoko on todella riittoisa 107 ml, josta riittää pitkään ja tuoksuissakin on valinnan varaa. Niin ja onhan tuo pakettikin hurmaava nimeä myöten.

Loppuviikolla on pari kivaa juttua tiedossa. Instagramia kannattaa seurata, sinne päivittelen ainakin blogiin liittyviä juttua ja joskus jotain muutakin. Instassa minut löytää @sarasblogi. Tavataan siellä.

Oletko sinä kokeillut luonnonkosmetiikka deodorantteja ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* LOVEFRESH saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig