sunnuntai 22. tammikuuta 2017

WHAT I WORERakastan pukeutua mustaan, mutta kevään lähestyessä vaaleat nude sävyt kiehtovat minuakin. Diane von Furstenbergin kashmirneule on unelman kevyt, lämmin ja suloisen värinen. Tässä asussa yhdistin sen vielä Gannin vaaleaan villakangastakkiin ja Zaran hennon vaaleanpunaiseen pipoon. Musta Monkin housuhame, Wolfordin sukkikset sekä Zaran mustat nilkkurit varmistavat ettei asu oli liian söpö aikuiselle naiselle. Innostaako kevään valo pukeutumaan hempeisiin väreihin ? Suloista sunnuntaita !


Wool coat Ganni // cashmere knit Diane von Furstenberg // culottes Monki // beanie Zara // leather ankle boots Zara // tights Wolford *


* Saatu blogin kautta 


Share:

6 kommenttia

 1. Kaunis asu! Ja vaaleanpunainen pipo kruunaa sen:) Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Täydellinen asu! Haluaisin niin kovasti tuollaisen valkoisen takin, mutta se ei taitaisi kovin kauaa pysyä tuon värisenä. Autoni on nimittäin koko ajan tosi kurainen, vaikka sitä kävisi pesemässä vähän väliä. Plussakelit aiheuttavat kuran lentamisen. Ihanaa viikkoa, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaalea takki on todella hankala, siksi käytän tätä harvoin. Autoiluun sopii varmasti parhaiten lyhyt musta takki ;)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 3. Vaalea asu näyttää oikein kivalta ylläsi ja sopii hyvin omiin väreihisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitäisi varmaan käyttää useammin vaaleita värejä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig