tiistai 24. tammikuuta 2017

TERRANOVA RAVINTOLISÄTJoskus syksyllä kävin TERRANOVAn pressissä, jossa tuotteista oli kertomassa upea ja positiivista energiaa ympärilleen levittävä Karita. TERRANOVAn ravintolisät on valmistettu tuoreista, käsittelemättömistä ja luonnollisista aineosista. Tuotteissa on huomioitu myös ihmisen ja ravinteiden keskinäinen biokemia-synenergia.Synenergia luo ihanteellisen ympäristön ihmisen elimistöön, jolloin ravinteet imeytyvät ja kehon solut toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Jokaisessa TERRAVOVAN ravintolisässä on sen oma MAGNIFOOD kasvi/yrtti-yhdistelmä, joka maksimoi tuotteiden sisältämien vitamiinien, hivenaineiden ja muiden ravintoaineiden hyödyn. TERRANOVAn tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa ja ne ovat eettisiä ja ekologisia. 

TERRANOVA D-vitamiini on kasvinperäinen, valmistettu jäkälästä ja se sopii myös vegaaneille. Itselleni D-vitamiini valmisteet ovat aina olleet se juttu, jota ilman en selviä talven yli. D-vitamiini säätelee kalsium ja fosforiainnenvaihduntaa ja osallistuu luuston ja nivelten rakentumiseen. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

TERRANOVA Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blend on käytössä juuri nyt, sillä olen flussassa. Tämä juomaan sekoitteva jauhe auttaa toipumaan flussasta. Jauheen aineosat vahvistavat kehon immuniteettia mikrobeja ja viruksia vastaan. Tuotteessa on mustaseljaa ja oliivinlehtiä, joiden sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat toipumaan nopeammin flunssan ja infektioiden aiheuttamista oireista. Tuotteessa on myös inkivääriä, jolla on lämpöä tuottava vaikutus. Tämä on kyllä ihan huipputuote. Sairastuin viikonloppuna ja nyt muutaman päivän levon ja TERRANOVA Mustaselja & Oliivinlehti Super-Blendin ansiosta olo alkaa olla siedettävä. Ja tosiaan en ole joutunut ottamaan mitään tulehduskipulääkettä. Yritän muutenkin välttää lääkkeitä, sillä olen toistuvien päänsärkyjen takia joutunut syömään niitä ihan riittävästi. 

Kolmas kokeilemani tuote on TERRANOVA Reishi kapselit. Reishi-sientä on aasialaisessa lääkintäsysteemissä pidetty on pitkään pitkän iän salaisuutena. Reishi tukee elimistön omia paranemisprosesseja ja vähentää elimistön hormonitoiminnan ylikierroksia. Tuote lisää energiantuotantoa ja kestävyyttä, vahvistaa immuniteettia ja sydänverisuoniston toimintaa. Kaikki tarpeellisia varsinkin meille keski-ikäisille naisille. 

TERRANOVAN tuotteissa ei ole lisäaineita tai säilöntäaineita. Tuotteet eivät myöskään sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidonaineosia tai sokeria. Ovat turvallisia meille kaikille. Minusta on aivan mahtavaa, että nykyisin todella panostetaan siihen, että myös ravintolisät ovat eettisiä ja ekologisia ja ennenkaikkea tiedät mitä suuhusi pistät. Itseäni aina epäilyttää kaikki lääkepurkkien näköiset jutut, joissa on tekstiä pienellä. Tietenkään siihen pieneen purkkiin ei kovin paljon mahdu ja siksi onkin hyvä jos tietoa löytyy nettisivuilta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos oma hyvinvointi kiinnostaa. Käytätkö säännöllisesti ravintolisiä ? Onko TERRANOVA sinulle tuttu ? Tervellistä tiistaita !

* Tuottet saatu blogin kauttaShare:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig