torstai 8. joulukuuta 2016

Maailman mukavimmat korkkarit

Voiko korkkarit olla mukavat olematta tylsät ? Vielä pari viikkoa takaperin olisisn vastannut eivät. Elämäni aikana olen kävellyt monilla koroilla ja olen yrittänyt vakuutella sekä itselleni että muille korkokenkien olevan ihan mukavia ja  että koroilla kävely on vaan asenteesta kiinni. No totuus on, että korkkareiden käyttö on useinmiten vaatinut veronsa jälkeenpäin kipeinä jalkoina, kävelyn minimoimisena ja varakenkiä kannellen. Viime aikoina olen vähentänyt korkojen käyttöä, enkä ole uskonut löytäväni kauniita, trendikkäitä sekä mukavia korkkareita, mutta blogin kautta saadut ECCOn käärmekuvioidut nahkaiset korkkarit ovat aidosti mukavat jaloille. ECCOn korkkareissa on 75mm korko ja sisäinen anatominen pohjarauta, joka tukee ja pehmentää askelia. Näillä on tosiaan mukava kävellä, useamman tunninkaan käyttö ei tunnu missään. Pystyssäkin pysyy myös liukkaalla lattialla siitä pitää huolen ulkopohjan kuviointi. Ja onhan nää aika makeen näköisetkin, eikö ? Ovatko ECCOn kengät sinulle tuttuja ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


* Kengät saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Wow upeat !!!

  -Katja

  VastaaPoista
 2. Onpas upeat! Klikkasin Eccon sivulle ja näin että on myös tummempana sävynä, ihanat! Ehkä pitäii tilata.. koon suhteen on vaan vaikea netistä tilata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä upeat ja vielä mukavat. Ne tummat on myös kauniit. Itselläni on ihan normaali koko ja ovat ihan perfect :)

   Poista
 3. Vau miten kauniit<3 Omasta kaapista löytyy useammatkin Eccon korkkarit ja myös nilkkureita. Ne on vaan maailman parhaat korkkarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Itselleni nämä ovat ekat Eccot, todella mukavat jalassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig