keskiviikko 7. joulukuuta 2016

EIMI muotoilutuotteet hiuksilleTällä hetekllä käytössäni on Wellan EIMI muotoilutuottet hiuksille. Täytyy heti alkuun todeta, että nämä ovat yhdet parhaista mitä olen kokeillut. Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä, mutta näiden EIMI tuotteiden ansioista pesen hiukset nyt joka kolmas päivä.

Yleensä föönään hiukset pesun jälkeen ja esin levitän tyveen EIMI Sugar Liftiä. Tuote auttaa kohottamaan hiuksia, muttei jätä niitä tahmaisiksi.

Sen jälkeen levitään pituuksiin EIMI Shape Me 48H, tuote on ihan huippu ja juuri tämä on pidentänyt omaa pesuväliäni. Shape Me 48H hiusgeeli nimittäin antaa hiuksille pitkäkestoista tukea aina 48 tuntiin saakka. Täytyy myöntää, että kun kuulin tästä tuotteiden esittelytilaisuudessa, en tietenkään uskonut moista väitettä. Olin väärässä. Nyt tosiaan föönaus pysyy kivan näköisenä vielä seuraavaan päivään ja ei ole hullumpi kolmantenakaan. Ihan uskomatonta.

Lämpösuojana käytän hiuksille EIMI Thermal Image, josta tykkään myös sen keveyden vuoksi. Joskus omille hiuksilleni lämpösuojat ovat liian vahvoja ja ne jättävät tahmaisen tunteen. Tässä sitä vikaa ei ole.

Jos olen menossa jonnekkin ja haluan hiuksistani viimeistellyt suihkautan EIMI Dry Me kuivashampoota tyveen ja latvoihin kevyt suihkaus EIMI Thermal Image, sen jälkeen käyn kevyesti hiukset läpi suoristusraudalla. Helppoa kuin mikä, eikä tarvitse jatkuvasti olla hiuksia pesemässä. 

Ovatko EIMI muotoilutuotteet jo tuttuja sinulle ? Miten sinä muotoilet hiuksesi, entä onko sinulla joku luottotuote ? Kivaa loppuviikkoa !

* Tuottet saatu blogin kautta 


Share:

2 kommenttia

 1. En ole kokeillu näitä tuotteita. Olen käyttänyt pitkän aikaa pääsääntöisesti Paul Mitchellin tuotteita, jotka ovat myös erittäin hyviä ja riittoisia. Pitäisi varmaan vaihteeksi kokeilla jotain muutakin merkkiä. Saako näitä kaupoista vai ovatko kampaamotuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on oikeasti hyviä, kokeile :) Ovat Kampaamotuotteita.

   Mullakin on joskus ollut Paul Mitchelliä käytössä, mutta siitä on jo vuosia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig