keskiviikko 5. lokakuuta 2016

WHAT I WORE


Lauantaina oli leffapäivä. Kävin poikani kanssa katsomassa Oliver Stonen ohjaaman Snowden. Molemmat tykättiin leffasta, vaikka se ei sinänsä mitään uutta paljastanut tästä tositarinasta. Leffassa pitäisi oikeastaan käydä useammin, olen vaan niin laiska, että usein tulee jäätyä kotiin. Kotona katsellessa on myös se hyvä puoli, etten syö poppareita. En tietenkään ostanut niitä itselleni, vaan pojalle. Leffan aikana sitten kuitenkin napsin niitä niin, että lopussa villamekkoni oli ihan poppareiden peitossa. Kauheeta.

Asuna oli Black Swan Fashionin neulemekko ja trenssi sekä Niken lenkkarit. Täsmälleen samalla asulla olin töissä tänään, takkina vain oli parka. Aamulla laitoin siihen kaikessa kiireessä vuoren, ei tarvinut palella. Laukkuna jumittaa edelleen Alexander Wang, se on vaan niin ihana ja huoleton kassi. Haaveissa on Wangin pikkulaukku tämä tai tämä. Haluaisin juuri tuollaisen kokomustan ja simppelin.

Kiitos edellisen postauksen kommenteista, ihanaa että iloitsette kanssani. Blogin ulko-asu ei nyt tietenkään ole niin kauhean tärkeä asia, mutta minut se teki tosi onnelliseksi. Kivaa keskiviikko-iltaa !

Trench coat and wool dress Black Swan Fashion * // sneakers Nike // sunnies Furla * // bag Alexander Wang // wool scarf Becksöndergaard *

* Merkityt saatu blogin kautta / Postaus sisältää mainoslinkkejä
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig