tiistai 4. lokakuuta 2016

Tiistain tunnelmia ja blogin uudistunut ulko-asuArvatkaa olenko palellut alkuviikon ? Aamuisin olen omasta mielestäni pukeutunut lämpimästi, mutta kun ratikkamatkan jälkeen olen päässyt töihin, olenkin ollut ihan jäässä. Ja se on sitten jatkunut koko päivän. Ehkä se on vaan sitä, ettei keho ole vielä sopeutunt kylmääm. Tai jos ihan totta puhun, itse en sopeudu talveen ollenkaan, eikä se vielä ole edes tullut. Apua. Mitenköhän tästä taas selvitään kevääseen ? 

Onnellinen kuitenkin olen juuri nyt ja se on blogin uuden ulkoasun ansiota. Pieni mutta kuitenkin niin suuri asia. Blogin ulkoasu on vaivannut itseäni jo pitkään. Kaikki on tuntunut olevan jotenkin vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun . . . Erityisesti itseäni vaivasi sivubanneri, jossa elementit eivät olleet linjakkaasti. No, mutta nyt kyllä ovat. Olen niin innoissani tästä uudesta ulkoasusta. Jotain pientä viilailua vielä on jäljellä, mutta muuten kaikki näyttää siltä kuin haaveilinkin. Mobiiliversio on kivan yksinkertainen, kun taas koneella näkyvä versio on näyttävämpi. Sosiaalisen median seurantapainikkeet löytyvät blogin ylälaidasta sekä etusivulla että vielä sivubannerissa, kun klikkaa haluamansa postauksen auki. Postauksia voi sen jälkeen lukea ihan normaalisti klikkaamalla aina vanhemmat tekstit linkkiä. Itse tykkään tästä mallista, jossa useampi postaus näkyy kuvina etusivulla, ikäänkuin kollaasina. 

Blogin ulkoasu on Pipdigin sivuilta ja olen todella tyytyväinen heidän palveluunsa. Klik blogipohja ostoskoriin ja sen jälkeen kaikki sujui todella yksinkertaisesti, nopeasti ja helposti. Ihan mahtavaa !

Mitä mieltä olette blogini uudesta ilmeestä ? Jos jokin asia askarruttaa blogin uudessa ulkoasussa, laitathan kommenttia alle ? Vastaan mielelläni. Samoin jos jokin ei toimi, olisi kiva kuulla siitä, niin yritän korjata asian. Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !Share:

18 kommenttia

 1. Uusi ulkoasu näyttää tosi kivalta, jotenkin kevyemmältä vanhaan verrattuna, vaikka mä tykkäsin kyllä siitäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Tykkäsin entisestä, mutta olihan se hieman kotikutoisen näköinen ;)

   Poista
 2. Näyttää paljon raikkaammalta ja modernimmalta, vaikkei entisessäkään ollut mitään vikaa :) Mulla on itselläni banneri ihan pielessä, ja nyt sain inspistä yrittää kursia sitä taas kasaan. Joten onnea uudesta visusta ja kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti saat bannerista mieleisen, minusta on tärkeää, että on itse tyytyväinen blogin ulkoasuun, silloin on kivempi blogata.

   Poista
 3. Selkeä ja kivan oloinen ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. Hieno, uusi ulkoasu - ja sinun tyylisesi!
  Ja kyllä - täällä palellaan myös; tänään laitoin hanskat ensimmäistä kertaa tänä syksynä käsiin...
  Upeita syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tänään en palellut, laitoin takkiin vuoren ja käsineet oli myös ;)

   Kiitos samoin sinulle Lady <3

   Poista
 5. Aivan ihana!! Mä niin tiedän tunteen, kun mieli piristii uudesta ulkoasusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Piristi kyllä kummasti, tai oikeestaan enemmämkin, oon ihan tohkeissasi ;) Ja hei, kiitos myös sinulle, löysin Pipdigin sinun blogisi inspiroimana <3

   Poista
 6. Hienolta näyttää! Tyylikäs ulkoasu.
  Minäkin jokin aika sitten vaihdoin blogin ulkoasua ja tyytyväinen olen.
  Nyt kelpaa sinun taasen blogata! Ja blogit alkavat enemmän ja enemmän muistuttaa aikakauslehtiä... blogisi on siitä oiva esimerkki.
  Pirteätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sinun blogisi on kyllä kaunis.

   Tykkään niin paljon tästä uudesta ulko-asusta. Kyllä on tultu pitkälle niistä ajoista, jolloin ensi kertaa aloitin blogin.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig