tiistai 13. syyskuuta 2016

WHAT I WORECardigan and t-shirt Black Swan Fashion * // jeans Zara // ankle boots Vagabond // sunnies Furla * // bag Alexander Wang 


Maanantain asuna ihanan pehmeä villaneuletakki Black Swan Fashionilta. Neuletakin malli on Infuseme knit cardigan, villaa ja mohairia. Väri on upea yönsininen. Neuletakkia saa myös ruskeana, sekin kaunis väri, mutta tämä sininen tuntui jotenkin niin omalta väriltä ja sopii kivasti mustan kanssa. Farkut on ikivanhat Zarasta ja niitä olen tuunaillut itse. Itse harvoin luovun farkuista, säilytän niitä ja odotan, että malli tulee taas muotiin tai sitten tuunailen niitä itse. Näistä olen leikannut lahkeet ja jättänyt ne huolittelematta sekä tehnyt polvien kohdalle reiät. Nopeaa ja helppoa. 

Helsingissä on ollut aivan upeat ilmat eilen ja tänään. Se piristää edes vähän, sillä nuhani jatkuu edelleen ja olo alkaa olla jo aika nuutunut. Olen niin kyllästynyt kolmatta viikkoa jatkuvaan flussaan. Siihen ei tunnu auttavan mikään. Ei lääkkeet, kuuma tee ja lepo. No, mutta eu kai tämä ikuisuuksia voi jatkua ? Muita flussaisia ? Onko sinulla joku takuuvarma parannuskeino ? Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !


* Merkityt  saatu blogin kautta
Share:

3 kommenttia

 1. Tykkään! Nämä tyylikkään yksinkertaiset asut kolahtaa aina.

  Viikonloppuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Sofia :) Yksinkertaiset asut on parhaita, niissä viihtyy varmasti.


   Kiitos samoin sinulle :)

   Poista
 2. Täydellinen. Saako noita Black Swan vaatteita netistä ?

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig