perjantai 16. syyskuuta 2016

S I G N A L SViime viikonlopun Habitaressa riitti paljon nähtävää. Kiertelin ja kuvasin kaikenlaista ja kuvia on niin paljon, että päätin tehdä itseäni kiinnostaneista asioista useamman postauksen. Harmikseni pääsin paikalle vasta lauantaina, jolloin messuilla oli paljon kävijöitä ja välillä kuvaus olikin vähän haastavaa. Olin myös väsynyt työviikon jälkeen, joten en oikeastaan pysähtynyt millään osastolla juttelemaan, vaan etsin tietoa esitteistä ja kotona netistä. No, käyhän se messuilu näinkin, vaikka parastahan tälläisissä tapahtumissa on juuri asiantuntijoiden tapaaminen, erilaiset luennot ja tapahtumat. Messuilla kävi muuten yli 50 000 kävijää. Upeaa ja ensi vuonna taas uudestaan. 
Tämän postauksen kaikki kuvat ovat Signals osastolta, joka oli minusta todella mielenkiintoinen. Signals-vainunäyttelyn oli koonnut trendianalyytikko Susanna Björklund ja näyttely kuvasi sisustuksen trendejä ja tulevaisuutta, ilmiöitä jotka puhuttelevat huonekalumuotoilussa ja sisustamisessa tulevaisuudessa. Jotenkin kovin erilaista kuin viime vuosien valkoiset minimalistiset kodit, joita olemme tottuneet näkemään. Aika paljon tälläistä tummempaa ja runsaampaa, hiukan boheemiakin tyyliä näkyi messuilla muutenkin. Palailen vielä näihin messutunnelmiin syksyn aikana parikin kertaa.
Mitä mieltä olette tälläisistä tummemmista jutuista sisustuksessa ? Kivaa perjantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

  1. Mielenkiinnolla odottelen lisää näitä Habitare-postauksi. Mukava nähdä niitä, kun en itse päässyt paikalle. Ihanaa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet päässyt paikalle. Habitaressa oli paljon mielenkiintoista nähtävää. Ainakin vielä pariin postaukseen riittää kuvia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig