keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kauneushoitola Impresse ja Immediate effect hoitoKeväällä kävin blogitapahtumassa kauneushoitola Impressessä, joka sijaitsee Töölönkadulla. Nyt kesällä palasin sinne testaamaan Immediate effect hoitoa. Kyseessä on kiinteyttävä ja tasoittava  hoito, joka sopii erityisesti kuivalle ja +40-iholle. Hoidossa käytetään radiofrekvessiä, joka tiivistää tehokkaasti kollageeni ja elastaanikudosta sekä neulatonta mesoterpiaa, joka imeyttää tehokkaasti ja kivuttomasti tehoaineet syvälle ihoon. Hoito tehdään medikaalisilla Cliccare tuotteilla.
Immediate effect- hoito ei missään vaiheessa tuntunut epämiellyttävältä, ihossa tuntui lievää pistelyä radifrekvessin aikana. Hoito sisältää myös ihon kunnon ja tarpeen mukaisen kasvonaamion sekä ripsien ja kulmien värin ja muotoilun. Hoidon jälkeen oma ihoni tuntui ja näytti kiinteältä ja pehmeältä, eikä siinä ollut havaittavissa punoitusta.Hoito tuntui myös rentouttavalta. Tässä hoidossa voi käväistä vaikkapa ruokatunnilla. Tämä hoito sopii esim. ennen juhlia tai muuta erityistä tilaisuutta, jolloin haluat olla parhaimmillasi.
Oman hoitoni teki Taru Huokuniemi vankalla ammattitaidolla. Juttelimme myös muista Impressen tarjoamista hoitomahdollisuuksista ja yksi mielenkiintoisimmista on varmasti Biodermogenesi -arpi ja kiinteytyshoito. Hoito sopii esim. raskausarpien ja muiden arpien hoitoon. Hoitojen kerrat riippuvat arpien laadusta ja iästä. Yleensä arpien täydellinen poistaminen vaatii n. 10-15 hoitokertaa. Keväisellä tutustumiskäynnillä saimmekin nähdä hoitolan asiakkaan, jolta arvet olivat jo melkein poistunnet ja kuinka hoito tapahtuu. Biodermogenesi- hoito on tuttkitusti tehokasta hoito arpien poistoon.
Hoitola Impressessä saa toki ihan tavallisiakin kauneushoitoja ja myös hyvän olon hoitoja sekä tietysti manikryyrin, kulmien ja ripsien laitto ja erilaisia jalkahoitoja. Minkälaisia kasvohoitoja sinä olet kokeillut ? Entä miten muuten hoidat ihoasi ? Kivaa keskiviikko-iltaa !


* Kasvohoito saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Kävin kolme viikkoa sitten radiofrekvessi-hoidossa. Oli oikein ihana ja iho tuntui tosi hyvältä sen jälkeen. Ajattelin mennä uudestaan kunhan kesälomat ovat pidetty. Oli myös rentouttava hoito, koska torkahdin sen aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin pidit radiofrekvessihoidosta. Hoito oli kyllä rentouttava, minuakin nukutti ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig