torstai 7. heinäkuuta 2016

WHAT I WORE



Striped knit Claire ( saatu ) // white jeans Current Elliot // sneakers Superga // denim jacket H&M Coachella ( men ) // sunnies Zara

Eilisen asuna oli Clairen raitaneule ja valkoiset farkut, johon illalla heitin ( pojan ) farkkutakin päälle. Takki oli oikeastaan ihan liian iso ja reikäinen ( hui kauhistus ) omaan makuuni. Joten toiste en tule sitä lainaamaan. No, onneksi kävin sillä vaan kaupassa ja tietysti pojan tietämättä asiasta mitään. Apua.

Tällä viikolla olen yrittänyt siivota kaappeja ja laittaa tarpeettomia tavaroita/vaatteita kiertoon. Jee. Kohta on kaapit taas järjestyksessä. Muuten olen vain nauttinut lomasta ja pitkistä päivistä tekemättä oikeastaan mitään. Aamulla nukun niin pitkään kuin haluan tai jos nousen aikasin, otan päikkärit. Aika ihanaa. Katsellut telkkaria, yrittänyt vähän lukea, kuvaillut ja tietysti juonut monta kupillista kahvia. Eikä haittaa yhtään, että ulkona on kurja ilma. Tunnelmallista torstaita !




* Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista bloggaaja saattaa hyötyä taloudellisesti.


Share:

8 kommenttia

 1. Hyvän näköinen asukokonaisuus. Ja lomalla on niin parasta kun ei tarvitse tehdä mitään, saa vain olla :) Ihanaa lomaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lomalla kuuluu olla lomalla ;)

   Kiitos samoin !

   Poista
 2. Kivan rento asu:). Mä en täl hetkel voi raitaa pitää, koska leventää entisestää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon kyllä niin lomalla pukeutumisen suhteenkin ;)

   Höpsistä, kuvittelet vaan :)

   Poista
 3. Loman parhaita juttuja on päikkärit!! Varsinkin sadepäivänä on ihanaa, kun voi torkahtaa vaikkapa lukemisen lomassa hetkeksi. Ihania lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi sadepäivät on niin kivoja ;)

   Kiitos samoin !

   Poista
 4. Minullakin alkoi tänään loma, jee! Sun lomasi kuulostaa ihanan rennolta ja juuri tuo rennon kaunis asu sopii lomapäivään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig