lauantai 25. kesäkuuta 2016

WHAT I WORE


Jeans and white blouse Garcia Jeans ( saatu ) // sneakers Superga // sunnies Zara // bag Ikea ( saatu ) // hat from Malta

Viime viikolla kävimme kuopuksen kanssa kuvailemassa ja testaamassa Canonilta lainassa olevaa kameraa. Kamera on PowerShot G 1 X Mark ii, kompaktikamera, jossa on järjestelmäkameran kuvanlaatu. Ekalla kuvausreissulla käytimme pelkästään automaatti-asetusta ja kokeilimme myös videon kuvaamista. Koska oma kamerani on myös Canonin, tuntui kamera heti tutulta. Lisää juttua kamerasta tulossa myöhemmin, kunhan testaus etenee. Saa nähdä innostaako tämä kamera ekaan videoonkin.

Puistoretken asuna oli Garcia Jeansin farkut ja kevyt valkoinen kesäpaita. Molemmat olen saanut blogin kautta, paita on tämän kesän mallistoa ja farkut viime kesältä, mutta ne ovat jatkuvasti mallistossa, vähän eri pesuilla tosin. Garcia Jeansin farkut muuten tehdään samalla tehtaalla kuin Dieselin ja ne istuvat todella hyvin. Hinta on kuitenkin jonkin verran halvempi kuin Dieselin vastaavat. 

Tätä kirjoittaessa mietin samalla mitä kivaa sitä tänään oikein tekisi ? Puistoretkelle vai rannalle ? Suomenlinnassakaan en ole vielä ehtinyt käydä. Saisinkohan jonkun nuorista lähtemään mukaani ? Joskus ihmettelen miten nuoret viihtyvät sisällä. vaikka ulkona on ihana ilma. No, ehkä olin itse samanlainen. Aurinkoista Juhannuspäivää kaikille !


* Kuvattu blogin kautta lainassa olevalla Canon PowerShot G 1 Mark ii


Share:

6 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig