tiistai 28. kesäkuuta 2016

LÖYLYSSÄViime viikolla kävin äidin kanssa vihdoin ja viimein katsastamassa Helsingin uuden nähtävyyden, Hernesaaren rannassa meren äärellä sijaitsevan Löylyn. Paikka oli upea ja aurinkoisena päivänä täynnä ihmisiä. Ja todellakin olo oli kuin turistikohteessa, sillä niin moni napsi siellä kuvia. Itselläni oli mukana Canonin pieni lainakamera, monella muulla paljon järeämpää kalustoa. Lounasajan tungoksesta huolimatta kuvia sai otettua ihan kivasti.
Ensin käytiin ihan ylimmäisellä tasolla ihailemassa maisemia. Löylyssä on tosiaan monta eri tasoa ja kivoja paikkoja auringosta nauttimiseen, kahvitteluun ja ruokailuun. Alaterassilla on baari ja sisätiloissa voi ruokailla. Niin ja sitten tietysti se Sauna. Siellä ei käyty, mutta mikä ihana idea. Julkinen sauna näin upealla paikalla vetää varmasti väkeä ja voi olla, että itsekin kokeilen sitä joku päivä.
Me syötiin äidin kanssa Jasperin lohikeittoa , joka oli juuri sellainen kun lohikeiton kuuluu olla. Keitosta ei ole kuvaa, koska en nälkäisenä jaksanut säätää kameran kanssa. Joten kannattaa ehkä käydä itse kokeilemassa. Lounas aikaan myös sisätila oli täynnä asiakkaita ja tunnelma sekä sisutus kivan rentoja. 
Asuna aurinkoisena mutta tuulisena päivänä oli Mangon haalari ja Black Swan Fashionin trenssi ( varmaan tän kesän käytetyimmät ) Supergan tennareiden kanssa. Mukana vaan Rebecca Minkoffin pikkulaukku, jonne Canonin PowerShot G 1 Mark ii mahtui näppärästi. Näppärästi myös äitini kuvasi sillä, asukuvat ovat hänen ottamiaan. Aika kiva päivä kivassa paikassa parhaassa seurassa.
Olisi mukava käydä Löylyssä vielä tämän kesän aikana illalla. Tunnelma on varmaan toisenlainen kuin päiväsaikaan. Muita Löylyssä käyneitä ? Kivaa alkanutta viikkoa !

More about Löyly here.

* Kuvattu blogin kautta lainassa olevalla Canon PowerShot G 1 Mark ii


Share:

4 kommenttia

 1. Ensi viikolla olis tarkoitus käydä katsastmassa Löyly. Vaikuttaa kivalta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toi on niin kiva paikka. Kannattaa käydä, itse menen varmasti uudestaan monta kertaa :)

   Poista
 2. Niin kaunis! Pitäisi mennä ehdottamasti käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kyllä kannattaa käydä, jo pelkästään meren ääressä istuminen on ihanaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig