sunnuntai 22. toukokuuta 2016

S U N D A Y SSunnuntai on  kiva päivä. On ihanaa nukkua aamulla niin pitkään kuin haluaa, tosin tänään heräsin jo 7 jälkeen ja tehdä päivän aikana mitä haluaa. Parasta on se tunne, kun tietää ettei ole pakko lähteä minnekkään. Ei edes silloin kun aurinko paistaa. Sunnuntaisin usein siivoilen ja järjestelen paikkoja. Laitan pyykkejä ja mietin seuraavan viikon asuja. Lakkaan ehkä kynnet ja käyn lenkillä. Katselen telkkaria ja selailen lehtiä. Kerään voimia ja inspiroidun. Aika ihanaa.
Ihan kohta on kesä ja loma. En millään jaksaisi odottaa loman alkuun, siihen että joka aamu on kuin sunnuntai. Aamulenkkejä ja rauhallisia aamuhetkiä kahvia parvekkeella juoden. Lomamatkoja ja irtiottoa arjesta. Kaupungilla vaeltelua, kahviloissa ja museoissa käyntejä. Kameran kanssa luonnossa ja kaupungilla liikkumista. Ja niitä kesäisen ohuita valkoisia paitoja, kuten kuvan paituli, joka on Garcia Jeansin ja keveitä sandaaleita. Hiekkarantoja. Kuumia kesäpäiviä tai vaikka sateisia, kunhan on loma. Odotatko sinä jo lomaa ja kesää ? Suloista sunnuntai-iltaa ihanat !* Paita Garcia Jeans saatu blogin kautta

Share:

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia ja täällä odotetaan jo kovasti lomaa. Parin viikon kuluttua olen jo lomalla, pitkällä sellaisella :) Vaikak töitäkin teen loman lomassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mullakin jo ihan lomafiilis, tosin saatan myös tehdä lomalla jotain työjuttuja, ainakin blogiin liittyviä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig