keskiviikko 17. helmikuuta 2016

SNEAK PEAK


Keskiviikko ja mielettömän kiva päivä takana. Oikeastaan mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta töissä oli hurjan hauska päivä. Heräsin tänään jo 5.30 ja olen edelleen pirteä kuin peipponen. Varmasti kauniilla aurinkoisella päivällä on myös osuutta asiaan. Töiden jälkeen kävin kirjastossa hakemassa pojalle pääsykoekirjan, kohta on armeija aika muisto vain ja on aika keskittyä seuraavaan vaiheeseen eli siihen opiskelupaikan saantiin. 
Viime viikolla posti toi kivan paketin Black Swan Fashionilta ja paketista paljastui tietysti mustia vaatteita. Olen vasta fiilistellyt uusia kevätvaatteitani ja tarkoitus olisi kuvata ne ensi viikonlopun aikana tänne blogiin teidänkin nähtäväksi. Jos et vielä tunne merkkiä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa heidän sivunsa TÄSTÄ. Kyseessä on siis tanskalainen brändi, jonka vaatteet ovat pääosin mustia ja yhdisteltävissä kaudesta toiseen. Brändiä myydään netissä ( uutta kevään ja kesän 2016 kokelmaa 24.2 alkaen ) ja kotikutsuilla. Itse olen tutustunut merkkiin jo aiemmin ja ollut kaikkiin vaatteisiin todella tyytyväinen. Laadukkaat ja pesua kestävät materiaalit sekä ajattomat mallit ovat omaan mieleeni. Näissä kuvissa näkyy Hakan pellava toppi, jonka materiaali tuntuu laadukkaalta ja malli on mukavasti väljä. Toppi on varmasti tulevan kauden suosikkejani. Onko Black Swan Fashion sinulle tuttu ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !


* Toppi saatu blogin kautta 

Share:

8 kommenttia

 1. Ihanaa! Täälläkin pirteinä ja tein pitkästä aikaa aamujumpan! Yey!

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttu tuo brändi, pitää käydä katsomassa sivuilla.
  Kiva kun oli hauska päivä :) Aurinko kyllä vaikuttaa minun päiviini aika paljon :) No täällä sitä aurinkoa on enemmän, mutta pilvinen päivä kyllä tuntuu täälläkin vaikka helle onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua. Auringolla on ihmeellinen vaikutus :)
   Nauti lämmöstä !

   Poista
 3. Mukavan näköinen toppi, kiva nähdä kuvia muistakin uusistä kevätvaatteistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppi on ihana. Toivottavasti saadaan pian kuvattua.

   Poista
 4. Tuohon merkkiin täytyy nyt tutustua toden teolla paremmin, varmasti tykkään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig