lauantai 20. helmikuuta 2016

Blue Jeans

Kevättä enteilee joka vuotinen innostus raitapaitoihin ja sinisiin farkkuihin. Pikainen katsaus tänään kaupoissa ei aiheuttanut yhtään pakko saada-reaktiota, sillä aika monta kevään trendi juttua löytyy jo  ennestään omasta vaatekaapistani. Nyt ainakin kaupoissa näytti sinisten farkkujen ja raitapaitojen lisäksi olevan paljon pitkiä trenssejä, valkoisia väljiä paitoja ja rentoja neuleita keväisissä väreissä. Mekkojakin oli joka lähtöön ja erityisesti kukallisia. Sellaista ei itselläni ole, mutta ehkä en tarvitsekaan. Farkku tuntui muutekin olevan nyt kovassa huudossa, sillä farkkukankaasta oli paljon mekkoja, paitoja, takkeja ja hameita. Päätinkin siis käydä läpi siniset farkkuni viikonlopun aikana. Parit vaativat lahkeiden lyhennystä, joistakin voi varmasti tuunata kevään trendin mukaiset melkein puoleen sääreen lyhennetyt ja muutamat kelpaavat ihan sellaisenaan. Katsotaan, jos saisin aikaseksi tehdä ennen ja jälkeen postauksen tästä projektista. 


Muuten päivä on sujunut vähän laiskoissa merkeissä. Kaupungilla ja lounaalla äidin kanssa. Kotona lisää ruokaa eli pojan valmistamaa pastaa. Kahvia ja suklaata. Sellaista ihan tavallista lauantaita. Miten sinun viikonloppusi on alkanut ? Leppoisaa lauantai-iltaa !

Share:

11 kommenttia

 1. Juu tee ihemessä postaus farkkujen tuunauksesta. Itse en koko talvena käytä sinisiä farkkuja ,mutta kun kevät tulee alkaa myös farkut tuntua kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama, koko talvi mennyt mustissa ;) Täytyy pitää mielessä tämä postausidea.

   Poista
 2. Farkkutuunauksesta olisi kylla tosi kiva nahda kuvia ennen ja jalkeen. Mullakin olisi tuunausprojekteja vaikka kuinka monta odottamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mulla jää aina ne ennen kuvat ottamatta, täytyy skarpata nyt ;)

   Poista
 3. Täällä kanssa on jo farkkuhimotus :)

  Kevät on tulossa. Niistä kukkamekoista olen vähän kauhuissani! Ei ole minun juttu!

  Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut kuuluu kevääseen :) Ei taida kukkamekkoja omaan vaatekaappiini tulla ;)

   Poista
 4. Aika monet farkut sulla :)
  Itse en ole vielä kaupoissa kierrellyt kevätvaatteet mielessä. Odotan vielä vähän aikaa. Vaaleampia sävyjä kohden kuitenkin, kun kevät alkaa, niinhän se menee.

  VastaaPoista
 5. Laiskotellen on mennyt tähän mennessä. Vielä voisi jotain yrittää saada aikaiseksi. Katsotaan nyt, että jaksaako.

  VastaaPoista
 6. Sara, yhdyn toiveeseen postauksesta "farkkujen tuunaus". Olin jo heittämässä pois muutamia farkkuja, mutta ehkä niistä saisi viriteltyä jotain muutakin kuin farkkushortseja : ) Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tiina. farkkuja ei kannata koskaan heittää pois, niistä voi aina tehdä jotain kivaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig