lauantai 16. tammikuuta 2016

W E E K E N D


Vasta oli maanantai ja nyt jo viikonloppu. Ihanaa. Pakkasista huolimatta talvi on tuntunut ihan mukavalta. Ainakin lumi näyttää kauniinmalta kuin loputon pimeys ja vesisade. Täytyy kyllä tunnustaa, että tänäkin aamuna odotin auringon nousua malttamattomana, en vaan tykkää pimeästä yhtään. Toinen syy oli tietysti se, että pääsen kuvaamaan. Viikolla en oikeastaan ehdi kuvata päivänvalossa, joten en kuvaa lainkaan ja sekös harmittaa. Blogikaan ei päivity, ellei käytä vanhoja kuvia. Tähän aamuun kuului tietysti myös rauhallinen kahvihetki lehtiä ja blogeja lukien. Yritän nyt viikonlopun aikana myös reipastua kommentoinnin saralla ja vastailla kaikkiin saamiini kommentteihin sekä vierailla muidenkin blogeissa. Kiitos kuitenkin, että olette jaksaneet kommentoida, vaikkei vastausta aina heti tulekaan. Leppoisaa lauantaita !

Share:

10 kommenttia

 1. Haha! Ei oo totta, onks nyt jo lauantai!? Mukavaa viikonloppua sitten vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa viikkoa uskon, että viikonloppu on peruttu ;) Sitten yhtäkkiä havahdun siihen, että onkin lauantai :)

   Kiitos samoin !

   Poista
 2. Sama vika: arkisin ei millään ehdi kuvaamaan - ja nyt on välillä ollut viikonloppuisin niin kiire, että blogi on elänyt todellista hiljaiseloa jo pidemmän aikaa. Mutta ihanaa, että on viikonloppu, nautitaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on vielä niin hankalaa kuvaaminen. Onneksi kohta tulee lisää valoa :)
   Viikonloput on parhaita, suloista sunnuntain jatkoa !

   Poista
 3. Oikein kaunista sunnuntaita <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig