maanantai 11. tammikuuta 2016

Maanantai


Ihan tavallinen maanantai. Kuulun niihin, jotka havahtuvat sunnuntai iltana kello kahdeksan siihen, että seuraavana päivänä on maanantai. Valmistautuminen uuteen viikkoon jää aina viime tippaan. Maanantai kuluu siis aina enemmän tai vähemmän valmistautumatta. Ja päivän päätteeksi olen onnellinen, että taas yksi maanatai on ohi.
Töissä paljon uusia asioita näin vuoden alussa, uusia ihmisiä ja oikeastaan kaikki syksyn kuviot taas uusiksi. Yritän olla stressaamatta ja jättää työasiat pois mielestä, kun lähden kotiin. Kotona miettimisestä kun ei ole mitään hyötyä. No, kohta rutiinit taas pyörivät. Toivottavasti.
Poika matkusti sunnuntaina pohjoiseen, eikä tule lomille kotiin muutamaan viikkoon. Vähän huolettaa miten auringossa kasvanut lapsi pärjää lumen ja pakkasen keskellä, kun joskus Helsingin talvikin on ottanut koville. Varmasti kokemus, joka ei koskaan unohdu hänen mielestään. Miten sitä aina huolehtiikaan ihan turhista.
 Kaikesta huolimatta ihan kiva maanantai. Ai niin, kotimatkalla poikkesin Stockan Herkussa ja hyvän leivän lisäksi ostin teetä, jonka kyljessä lukee Tea time is me time. Ehkä keitän kupillisen teetä ja käperryn sohvan nurkkaan. Mukavaa maanantai-iltaa !


Share:

8 kommenttia

 1. Saat olla onnellinen, että pystyt viettämään sunnuntain noin rennosti. Juuri noinhan sen pitäisikin olla, että viikonlopun tai muun vapaa-ajan pystyy ja osaa viettää rennosti vailla työasioiden pohtimista. Mulla itselläni alkaa useimjmiten jo aamupäivästä takaraivossa salakavalasti pyöriä seuraavan päivän jutut ja tehtävät asiat. Pojallesi on kokemus varmasti ikimuistoinen, ja kyllä hän pärjää! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullä se stressaaminen jäi kun tein epäsännöllistä työtä, jolloin olin joskus töissä sunnuntaisinkin. Toisaalta voisihan sitä nyt vähän paremmin valmistautua viikkoon ;)

   Kyllä hän varmasti pärjää, äidistä en tiedä. Ja tuota kokemusta painotin itsekin hänelle. Hän on ollut koko palvelusajan kyllä tosi positiivinen.

   Poista
 2. Ihana arki on täälläkin alkanut! TSemppiä meille!

  VastaaPoista
 3. Ennen olin kova sunnuntaistressaaja, mutta olen opetellut siitä pois ja yrittänyt suhtautua maanantaihin kivana työpäivänä. Ihan varmasti poikasi pärjää ja äitikin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantai stressi ei ole mukavaa, olen siitä joskus itsekin kärsinyt. Ihan kiva päivä se maanantaikin on, ainakin jos on hyvin nukuttu yö takana.

   Kyllä varmasti <3

   Poista
 4. Missä poikasi on armeijassa?
  Oman poika tulee siihen ikään,että armeija koittaa pian ja itselläni ei ole mitään tietoa noista paikoista jonne yleensä Helsingistä mennään/muutenkaan mitään tietoa armeija-asioista.
  Halusiko poikasi juuri sinne missä nyt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika aloitti Upinniemessä, jatkoi sieltä nykyiseen tehtäväänsä ja palveluspaikkaan. On tyytyväinen molempiin :)
   Puolustusvoimat lähettää kutsunta ikäisille kirjasen, jossa on tietoa niin palvelusajasta kuin paikoista. Käsittääkseni Helsinkiläiset menevät Santahaminaan tai Upinniemeen, ellei hae johonkin erikoisjoukkoihin. Toiveita tehtävästä kysytään myös netissä täytettävällä lomakkeella ennen palvelukseen astumista.
   Mielestäni tietoa on hyvin saatavilla niin vanhemmille kuin alokkaillekin. Toivottavasti poikasi pääsee mieleiseen paikkaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig