sunnuntai 29. marraskuuta 2015

WHAT I WORE


Tälläinen asu löytyi arkistojen kätköistä. Minulla on muutama neule, joita kutsun naisellisiksi neuleiksi, toisin sanoen ne eivät ole ylisuuria ja paksuja. Useinmiten käytän niitä hameen kanssa, kuten tässä yhdistettynä nahkahameeseen. Nahkahame on hieman vihertävän ruskea ja tykkään käyttää sitä muuten kokomustan asun kanssa. Hame on itseasiassa äitini vanha 80-luvulta, mutta malliltaan taas ihan tätä päivää. 
Kuvat on niitä, joita säästelen äärinmäiseen hätään eli kun ei ole mahdllisuutta kuvata. Jotenkin itseäni ärsyttää ottaa sisällä kuvia, kun sitten siellä taustalla näkyy kaikkea hassua, kuten näissä kuvissa. No hei, harrastushan tämä bloggaaminen vain on ja muutakin elämää täytyy olla kuin blogi. Suloista sunnuntaita ! 


Cotton cardigan French Connection // leather skirt Vintage // suede pumps Pura López


Share:

6 kommenttia

 1. Asukuvien ottaminen on tosiaan vaikeaa. Mulla on jäänyt myös ihan minimiin, kun ei jaksa innostua sumplimaan valotuksia, valoja ym. Kiva hame, onpa hyvä, kun on tallella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaus on nyt niin hankalaa kun päivisin on hoidettava työt. Kiitos :)

   Poista
 2. Kiva asu! Näin pimeään aikaan on vaikea kuvata yleensäkin sisällä.. Ja ulkonakin :) Ulkona myrskyää ym..

  VastaaPoista
 3. Oi miten kiva hame. Asukuvat tähän aikaan... joo, kameraparka ja mies parha kun totean, että ei riitä kuvat, ota enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hih, voin vaan kuvitella. Mullakin tytär hermostuu näihin kuvaus juttuhin talvisin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig