lauantai 28. marraskuuta 2015

Kun keski-ikäinen bloggaa


Cheekin lisäksi uusinmasta Gloriasta löytyy juttu Kun keski-ikäinen bloggaa. Jutun on kirjoittanut toimittaja Minna Kiistala, jonka oman blogin löydät täältä. Juttu käsittelee keski-ikäisten naisten blogeja ilmiöinä, jotka ovat juuri nyt pinnalla. Meidät on löydetty, hurraa ! No, ehkä media on löytänyt meidät, vaikka täällähän me olemme olleet jo useita vuosia. Omaa blogiani olen kirjoittanut / kuvannut n. 3 vuotta ja sitä ennen toista pidin toista ( nyt jo lopettamaani ) blogiani vuosina 2008- 2011. Myös jutussa esiintyvät Pinkit korkokengät ja Muotimielessä ovat pitäneet joko nykyistä blogia tai aikaisempaa useita vuosia. Ainoastaan Minäkö keski-ikäinen ? on uudempi blogi. Mitä uutta nyt sitten on tapahtunut ? En osaa vastata, mutta tiedän että meitä keski-ikäisiä bloggareita on enemmän ja myös mainostajat ovat entistä kiinnostuneempia. Uutta on myös se, että esiinnytään keski-ikäisinä bloggareina ja verkostoidutaan. Minustakin on kivaa, että on saman ikäisiä bloggareita, joita tapailla ja joiden kanssa vaihtaa ajatuksia. Mutta, en itse halua lokeroitua VAIN keski-ikäiseksi bloggariksi, vaikka en ikääni häpeäkään. Olen tyyli- ja lifestyle bloggari ja luen itse mieluiten blogeja, joista saan inspiraatiota omaan pukeutumiseeni, bloggarin iästä viis. Ja tiedän, että omaa blogiani lukee itseäni paljon nuoremmat kuin myös vanhemmatkin naiset ( terkkuja äidille ja tädeille ). Ylipäätänsä inhoan ihmisten lokerointia vain yhden tietyn ominaisuuden mukaan. Ajatuksia ? Leppoisaa lauantai-iltaa ! 

Share:

14 kommenttia

 1. Mahtava homma! Itsekin keski-ikäisena olen innoissani asiasta! Mahtavaa me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää mahtavaa :) Eikä olla enään mitään kummajaisia ;)

   Poista
 2. Minä luin myös tuon saman lehtijutun. Jollakin tapaa tuntuu vapauttavalta kun on tunnustettu ja tiedostettu että moni keski-ikäinenkin (minä mukaan lukien) bloggaa! Jollakin tapaa sitä nimittäin olen nolostellut, että blogia kirjoitan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei sitä tarvitse nolostella. Ihan normaalia jo ;)

   Poista
 3. Minusta tämä syksy on jostain syystä ollut hyvin erikoinen ja olen huomannut, että nyt on jostain syystä meidät lopulta löydetty, vaikka todellakin täällä on oltu jo yli 10-vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovahan se on, että mediassakin meidät on huomattu . . . vihdoin ja viimein :)

   Poista
 4. Niin samalla planeetalla ollaan ajatustemme kanssa Sara - karsastan myöskin kaikenlaista lokerointia. Nautitaan kaikki elämästä, tehdään juuri sitä mistä tykätään ja otetaan jokaisesta päivästä tosiaan paras irti ilman, että mietitään, että mihin ikäkategoriaan kuulutaan, mitä kunkin ikäisen kuuluu tehdä ja/tai mitä tietyn ikäinen ei muka voi tehdä :) Tunnelmallista joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi. Samat ajatukset täälläkin, ei ikä ole rajoite.

   Ihanaa joulun odotusta sinullekkin !

   Poista
 5. Glorian artikkeli oli mukavaa luettavaa ja hienoa, että nyt myös aikuisten bloggaajien panostusta arvostetaan ja tuodaan esille myös julkisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ja olin iloinen, että juuri Gloria tarttui aiheeseen. Lemppari lehti jo nuoruudesta lähtien :)

   Poista
 6. Hyvä Sara! Me ollaan molemmat oltu jo useissa lehtijutuissa ja blogattu pitkään, tuntuu hassulta, että nyt meidät on "löydetty". Ikäisiämme bloggaajia on nyt enemmän, eikä tarvitse enää olla yksikseen asujaan kuvaava kummajainen. Laillasi en minäkään halua lokeroitua vain keski-ikäiseksi bloggaajaksi blogin nimestä huolimatta. Blogimaailman hienous on just siinä, että eri-ikäiset voivat ystävystyä harrastuksen puitteissa. Maailmalla keski-ikäisyys on ollut jo pitkään trendi, hehe, joten tässä ollaan trendin huipulla, hahah!

  Tykkään kovasti blogistasi, ja on ihanaa, että meillä on toisistamme niin hyvä tuki ja verkosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin samanlaiset ajatukset tästä bloggaamisesta. Itselleni se tyyli on tärkein, ei ikä. Blogien kautta olen löytänyt niin paljon kivoja tuttavuuksia, toiset nuoria ja toiset vähän vanhempia. Ja ystäviäkin, vaikka tyyli olisi ihan erilainen. Yhtä kaikki, bloggaaminen on antoisaa. Ja kyllä meidän aikuisbloggareiden yhteisöllisyys on aika mahtavaa.

   Kiitos kauniista sanoistasi Marjukka <3

   Poista
 7. Ikä on vain numeroita.. Minä seuraan erillaisia blogeja, matkailu ja koirablogeista, muoti ja lifestyle blogeihin, seuraan eri ikäisten vaikka taitaapa enemmistö olla kuitenkin keski-ikäisiä.. Bloggailu on mulle pikku harrastus ja koska valokuvaus on nykyään myös harrastukseni, niin nyt yhdistyy, matkailu, luonto, valokuvaus :) Joskus joku asukuvakin eksyy mukaan mutta harvemmin ;)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :) Mäkon luen paljon erilaisia blogeja, eniten kuitenkin muoti- ja sisustusblogeja. Sinun blogisi on raikas ja tykkään erityisesti matka postauksistasi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig