sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Yo-juhlien tunnelmiaLasten yo-juhlat onnelliseti ohi ja koneella satoja kuvia. Tässä teille pieni pala juhlistamme kuvien muodossa. Etukäteen en aavistanut, kuinka iso työ lopulta juhlien järjestämisessä oli. Jos vielä viikolla kirjoittelin, että ei tässä mitään hätää ja sohvallakin ehtii lepäillä, niin lopuuviikosta ei kyllä enään ehtinyt. Monia asioita piti muistaa ja vielä vähän ennen vieraiden tuloa olivat valmistelut käynnissä, sillä vaikka kuinka suunnittelee etukäteen, aina jotain unohtuu ja monia asioita vaan ei voi tehdä kovin paljon ennen juhlia.
Meillä kiirettä piti myös siksi, että koulun juhlia oli kaksin kappalein. Ensin tyttären juhlat perjantai-iltana ja pojan heti lauantai-aamuna. Molemmilla kouluilla oli näköisensä aivan ihanat juhlat ja ylläolevat kuvat pojan koululta, jossa oli myös tosi upeita oppilaiden musiikki esityksiä.
Juhlia vietimme kotona ja valmisteluissa minua auttoi kuopus leipomalla ja salaatteja tehden. Tarjolla oli itse tehtyjen herkkujen lisäksi Leipomo Keisarilta saatu herkullinen Valkosuklaa-cassismoussekakku, joka katosikin vieraiden suihin ennätys vauhtia. Pakko muuten mainita, että Keisarin Kardemummakierre on lemppari pullani, silloin kun vielä menin Kampin kautta töihin, nappasin usein mukaani aamuisin juuri Kardemummakierteen kahvin kanssa. Makeiden herkkujen lisäksi meillä oli pöydässä viher- ja lohisalaattia ja marokkolaisia lihapullia sekä sulhaspiirakoita pesto- ja ruohosipulituorejuustolla. Juhlajuomana kahvin ja virvokejuomien lisäksi oli Nicolas Feuillatte Brut Réserve samppanjaa, joka oli juuri sopivan raikasta ja  juhlavaa ylioppilasjuhliin.


Juhlissamme oli juuri sopivasti vieraita, sukulaisia ja ystäviä, lämmin ja rento tunnelma. Lapset ( ja äiti ) nauttivat juhlapäivästään ja koulutien päättymisestä. Yksi vaihe elämässä on nyt ohi ja uusi alkamassa. Molemmile ylioppilailleni toivon ennen kaikkea mieluisan opiskelupaikan ja sen oman tien elämässä löytymistä. Onnellista elämää ja ettei elämä kovin paljon kolhisi. Ensin on kuitenkin hetki aikaa lomailla ja sitten pojalla alkaa armeija.Kuvia otimme niin ulkona kuin sisälläkin ja paljon myös sellaisia tunnelmakuvia, joita on kiva sitten katsella myöhemmin. Ja koska kuopus oli mukana kuvaamassa, pääsin itsekin mukaa osaan kuvista.
Asuissa niin nuorilla kuin itsellänikin oli pääosin mustaa, tai no pojan puku oli kyllä ihan tummansininen, mutta näyttää melkein mustalta. Nuoret valitsivat itse asunsa oman makunsa mukaan ja omasta mielestäni valinnat menivät nappiin. Etukäteen jännitin tunteeko poika olonsa puvussa epämukavaksi, mutta onneksi näytti viihtyvän siinä oikein hyvin. Koululla kiinnitin huomiota siihen, kuinka tyylikkäiltä ja varmoilta kaikki pojat näyttivät puvuissaan. 

idkuva


Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille juhlissamme vierailleille ja Leipomo Keisarille ihanasta kakusta sekä Nicolas Feuillattelle samppanjasta ! Teitte juhlistamme ikimuistoisen ! Suloista sunnuntai-iltaa !
Share:

29 kommenttia

 1. Aww, ihania kuvia!! Kauniit lapset sinulla ja hienon näköiset juhlat <3 <3

  VastaaPoista
 2. Juhlalliset tarjottavat! Onnea tyylikkäille ylioppilaille ja äidille :).

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia tärkeistä ja ikimiuistoista hetkistä!

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja tyylikkäät juhlat :) Nuorten valmistujaisjuhlat ovat aina niin ihania. Onnea ylioppilaille ja äidille :)

  VastaaPoista
 5. Onko sulla siis kolme lasta?Minkä ikäinen kuopuksesi on?
  Ja onnea äidille sekä tuoreille ylioppilaille=)

  VastaaPoista
 6. Onnea ylioppilaille ja äidille! Ihania kuvia ihanasta päivästä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat :) Onnea äidille ja ylioppilaille :)

  VastaaPoista
 8. Oi nuoruus, oi kauneus - elämä edessä ja haaveet tosia <3
  Onnea vielä kerran nuorillesi sekä sinulle, proud mama <3

  VastaaPoista
 9. Onnea äidille ja ylioppilaille. Ihania kuvia. Meillä vanhimmainen aloittaa lukion syksyllä jo hieman kauhun sekaisin tuntein odotan yo-juhlien järjestämistä. Minä kun osaan periä stressiä vähän joka asiasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna !
   Tiedän tunteen, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

   Poista
 10. Suuresti onnea vielä tätäkin kautta äidille ja lapsille. On kauniit ja komeat lapset, kuten äitinsä. Jännä ensin ajattelin etteivät ole niin sinun näköisiä, mutta kun tyttärelläsi on aurinkolasit päässä tuossa yhdessä kuvassa, on kuin ilmetty sinä. <3 Wau mitkä kengät hänellä on.

  Upeita kuvia ja tunnelmia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3

   Tiedätkö nuo tytyären kengät eivät olleet edes sieltä korkeimmasta päästä. Muutamalla tytöllä oli niin korkeat korot, että ihan pyörrytti pelkkä katsominen :D

   Poista
 11. Voi Sara, niin ihania kuvia! Onnea teille kaikille!

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia kauniista lapsista. Vielä kerran paljon onnea teille kaikille.

  VastaaPoista
 13. Onnea ylioppilaille! Ihanan nakoiset juhlat teilla on olleet!!

  VastaaPoista
 14. Ihanat nuo puistokuvat, koululta otetut kuvat. Kiva kun kuvat ovat erilaisia eikä sellaisia pönötyskuvia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig