maanantai 1. kesäkuuta 2015

What i wore


Blazer Zara // t-shirt Lindex // jeans Garcia Jeans ( saatu ) // slip-ons H&M // sunnies Ray-Ban // bag Alexander Wang

Viime perjantain asuna oli aamupäivän ruokaostoksilla yllä ihan perusjuttuja eli Zaran bleiseri ja viime kesänä saadut Garcia Jeansin pehmeät boyfriend-malliset kesäfarkut. Näistä farkuista voit käydä katsomassa postauksen tästä linkistä. Rento raita teeppari ja mukavat kengät viimeistelivät asun. 
Useinmiten käyn ruokaostoksilla ihan lähikaupassa, mutta nyt ajoimme kauppakeskukseen isoon markettiin, jossa edellisellä kerralla onnistuin hävittämään auton, tai no kyllä se sitten löytyi pienen etsinnän jälkeen. Marketeissa on myös se ongelma ettei minulla ole sitä ostoskärry polettia ekä useinmiten myöskään kolikoita kukkarossa, siksi siis välttelen niitä mikäli mahdollista. Niin ja inhoan myös tavaroiden etsimistä suuressa kaupassa. Teetkö sinä ostoksesi ihan vaan siinä lähimmässä kaupassa vai suositko suuria marketteja ? Mukavaa maanantai-iltaa !
*Adlinks / Mainoslinkkejä

Share:

3 kommenttia

  1. Mä olen kyllä täysin supermarketihminen ;) Mulla kaupan ensimmäinen kriteeri on, että pääsen sinne kätevästi autolla eli parkkipaikan/-hallin on oltava riittävän kokoinen, että isompikin auto kääntyy ruutuun ja lisäksi se, että voin kärrätä ostokset helposti autolle. Kerran viikossa tehtävällä ostosreissulla kasseja on 6-7 (ison perheen riemua...), joten ei niitä oikein viitsi kauas kannella. Täydennysostoksiin riittää pienemmätkin kaupat. Isot ostokset pyrin aina tekemään samassa marketissa, hyllyjärjestyksen oppii ulkoa. Ahdistus iskee, jos muuttavat hyllyjärjestystä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin harrastin noita marketteja, silloin kun lapset oliva pieniä. Ehkä siitä on jotenkin tullut se totaalinen kyllästyminen niihin. Nyt käyn useammin kaupassa, mutta pienissä kaupoissa löydän kaikki helpommin. Mua myös ärsyttää kun marketeissa joutuu kävelemään niin paljon ja niissä on niin paljon muutakin kuin ruokaa. Toisaalta marketeista on helpompi ostaa viikon ruokaostokset kertalla ja lastata kaikki autoon.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig