sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunday

Lokakuussa tein inspiraatio postauksen makuuhuoneesta. No, toistaiseksi se ei ole vielä toteutunut, vaan makuuhuonessani näyttää nyt tältä. Valkoinen on saanut väistyä talven tummenmpien värien tieltä. Sängyllä on nyt Tine K. päiväpeitto, jonka ostin muistaakseni toissa talvena ja sen seuraksi keräsin lempparityynyni. Yöpöytänä toimii Hayn DLM, joka on hieman epäkäytännöllinen, sillä siihen ei oikein mahdu lamppua. Seinälle olen koonnut valokuvista ja minua inspiroivista lehtileikkeleistä kollaasin, jotka ovat kiinni ihan vaan sinitarralla ja kuvioteipillä. 
Viikonloppu on kulunut kotona laiskotellen ja siivoten, sekä tietysti lukien ja lempparisarjoja telkkarista katsellen. Korjasin pois kaikki joulun jäljet ( ne vähät ) ja näyttääpä taas raikkaalta. Harmikseni jouduin heittämään joulumäntyni roskikseen, sillä se kuoli. Ei näköjään selvinnyt sillä huonolla hoidolla, jolla Oliivipuu jaksaa yhä kukoistaa. Suloista sunnuntai-iltaa kamut !


Share:

12 kommenttia

 1. Ihanan rauhallinen tunnelma <3

  VastaaPoista
 2. Enpä tullut ajatelleeksi, että Hayn pöytä on epäkäytännöllinen. Heti ekassa kuvassa katse kiinnittyi siihen ja ajattelin, miten kivan näköinen se on. Asioilla on puolensa ja puolensa. Joulua on aina kiva laittaa, mutta on se sitten kiva myös korjata pois ja palata normisisustukseen. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika pieni, joten lampunkin pitäisi olla pieni. Näinhän se menee ;)

   No, ihan totta. Tuntuu taas mukavan yksinkertaiselta koti.

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta tavalta viettää sunnuntaina. Tuo on niin totta, kun korjasi joulun pois, niin heti oli fressimpää. Minä niin halusin sen kuusen, mutta kappas kun tuli asuntoon kummasti taas tilaa kun sen vei pois :D Kauniin värinen sisustus, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :)

   Kuusi varmasti viekin paljon tilaa, vaikka onhan se tuoksu niin jouluinen.

   Poista
 4. Ihanan seesteinen makuuhuone! Kuvakollaasista tykkään erityisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig