torstai 7. elokuuta 2014

What i wore

idkuva


Farkkuja ei valkoisia lukuunottamatta ole tullut juurikaan käytettyä tänä kesänä helteisten ilmojen vuoksi. Eilisellä kauppareissulla yllä oli pitkästä aikaa farkut ja nämä Garcia Jeansin boyfriend-malliset ovat mukavan väljät sekä ohuet käytettäväksi myös vähän kuumemmalla. Värikin on kesäisen vaalea jota paidan valkoisuus vielä korostaa. Nahkainen kassi on Zarasta ja flipflopit ne Michael Korsin. Pakko tunnustaa että kaipaan jo vähän viileämpiä ilmoja jolloin pukeutuminenkin olisi kivempaa. Oletko sinä jo kyllästynyt helteisiin ?

Cotton shirt and top H&M // jeans Garcia Jeans ( saatu ) // sandals Michael Kors // hat from Malta // sunnies Ray-Ban // bag Zara // rings H&M
Share:

14 kommenttia

  1. Vuodenaikojen vaihtelu on ihanaa. Näin kuuman kesän jälkeen syksy on jo tervetullut.
    Olisikin täydellistä jos kesät olisivat kuumia ja aurinkoisia, syksyt lyhyitä ja myrskyisiä,
    talvi lyhyt, kylmä ja täynnä lunta ja kevät pitkän pitkä ja lämmin ja valoisa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Toivon kyllä että syksykin olisi lämmin ja aurinkoinen, talvella vosi sataa vettä, lumesta en niin välitä ;)

      Poista
  2. Täytyy myöntää Sara, että olen minäkin jo kyllästynyt näihin helteisiin. Olisi jo kiva siirtyä
    pikku hiljaa vähän syksyisempiin väreihin!
    Kiva kokonaisuus sinulla jälleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua harmittaa eniten se että sisällä on niin kuuma ja iltaisin kun on viileää ja olisi kiva mennä ulos lasten kanssa, ei sitä oikein voi tehdä koska tarjolla on vain yli 18v. juttuja . . .
      Kaunis kiitos :)

      Poista
  3. Housuja ylipäätään saatika farkkuja on tullut pidettyä tosi vähän viime aikoina. Minäkin kaivoin juuri kaapista huomiseksi valkoiset housut. Mekkojen ja hameiden jälkeen ne ovat tosi kivaa vaihtelua. Eiköhän säät pikkuhiljaa ala viilentyä niin että farkkujakin tulee käytettyä useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua miten sitä voi olla niin jumittunut niihin farkkuihin että reilu kuukauden tauko alkaa ahdistaa ;) Tykkään kyllä valkoisistakin vaatteista ja on ihanaa kun niitä on voinut nyt käyttää. Kamalaa olisi kesä jolloin vain sataisi ja olisi kylmä.

      Poista
  4. Minua ei ole ikina helle inspiroinut, ainakaan mita tulee pukeutumiseen. Syksyn viileammat paivat ovat pukeutumisen kannalta parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu. Pidän toki kesästä mutta näin bloggarina laittaisin tänne mielummin vain niitä tyylikkäitä musta asuja :D

      Poista
  5. Vaaleat farkut ja valkoinen paitis on ihanan kesäinen yhdistelmä ja flipflopit vielä lisää asun rentoutta.
    Niin, en ole kyllästynyt, vilukissa vaan nauttii trooppisesta lämmöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkäsin itsekin asusta kovin. Hih nyt muistutit minua pitkästä, kylmästä ja ihan kamalasta pimeästä talvesta :D Rakastan kyllä näitä aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä joten nautitaan nyt niistä.

      Poista
  6. Kaunis kokonaisuus, ihanan kesäinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
  7. Kyllä saisi helteet riittää, onneksi kohta vähän viilenee. Minä yritin eilen lähteä ohuimmissa farkuissani liikkeelle, mutta jo kotona tuli ihan kamala tuskanhiki :)

    Tosi kiva ja rento kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tänään oli aamulla ihan kiva ilma ja päivällä taas tuskallisen kuuma, olin farkuissa :D

      Kiitos.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig