tiistai 18. maaliskuuta 2014

Klaus K SS14 Fashion Brunssit


Kävin eilen töiden jälkeen kivassa pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin tämän kevään Klaus K Fashion brunssit. Tarjolla oli herkullisia makupaloja brunsseista ja paikalla olivat myös Fahion Brusseihin osallistuvat brändit. Klaus K Fashion Brunnsit pidetään maalis-huhtikuun aikana lauantaisin ja joka kerralla on ohjelma erilainen. Brunssit aloittaa lauantaina 22.03 kello 12-15 Jukka Rintala ja silloin on herkkujen lisäksi tarjolla myös upeaa muotia. Eilen näimme jo makupaloja Jukan suunnittelemista kauniista takeista. Lauantaina 29.03 kello 12-15 valtaavat paikan miehet, sillä silloin paikalla ovat nuorekas ja laadukas uusi suomalaismerkki miehille FRENN sekä upeita nahkajalkineita valmistava Saint Vacant. Huthikuussa Fashon Brunssit jatkuvat ja lauantaina 05.04 kello 12-15 paikalla on meikkaaja-kampaaja ja kauneustuottaja Mariela Sarkima, jonka uusi hiuskirja Hair Bible julkaistiin juuri. Luvassa siis brunssin lisäksi kauneutta. Viimeinen brunssi järjestetään lauantaina 12.04 kello 12-15 ja silloin esittäytyy Urban A, joka on trendikäs vaateliike Erottajalla ja jonka valikoimista löytyy tanskalaisen Anine Bingin,  Johan Lindebergin BLK DNM ja  ruotsalaisen Styleinin vaatteita, kenkiä ja asusteita, sekä monia muita nyt niin in olevia merkkejä.


Ylläolevissa kuvissa Urban A liikkeen valikoimaa. Super coolit ja myös ihanan pehmeää nahkaa olevat Aninen Bingin nilkkurit, Anine Bing, BLK DNM jA Mihin farkkuja sekä Urban A omalta merkilta UACltä aina niin tarpeellisia harmaita teeppareita.


FRENN on uusi suomalainen brändi miehille, joka tekee vaatteita urbaanille työssäkäyvälle miehelle. Vaatteet  sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan ja ovat trendikkäitä ja laadukkaasti valmistettuja. Lisäksi niissä on hauskoja pieniä yksityiskohtia kuten jo tavaramerkiksi muodostunut oranssin värinen ompelulanka yhdessä vaatteen napissa. Itse ihastuin heidän Axel orgaanisesta puuvillasta valmistetuun paitaan, jossa on erivärisiä nappeja. Esillä oli myös suomalaisen Saint Vacantin klassisen kauniita ja laadukkaita kenkiä miehille. Kengissä on kuitenkin aina joku pieni yksityiskohta, joka tekee niistä astetta coolimmat.

idkuva

Jukka Rintalan kauniista vaatteista en onnistunut ottamaan järjestetyn näytöksen aikana kuvia, sillä seisoin liian kaukana. Sen sijaa onnistuin pääsemään kuvaan hänen kanssaan. Kuvasta ja kivasta tilaisuudesta kiitos Mildh Pressin Miialle ! Mikä Klaus K. Fashion brunsseista kiinnostaa sinua eniten ?
Share:

12 kommenttia

 1. Tuo olisi ollut kiva tilaisuus - harmi, kun nämä ovat työpäivisin siellä Helsingissä - nytkään en päässyt, vaikka kuinka kalenteriani tutkailin;)
  Ja kaikki muut paitsi se miesten muotia sisältävä tilaisuus kiinnostavat;)
  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, olisi niin mukava tavata sinutkin livenä :) Tilaisuudethan ovat useimmiten pressitilaisuuksia medialle, joten on varsin ymmärrettää niiden ajankohta. Brunssit ovat kuitenkin lauantaisin, joten niihin sinullakin olisi varmasti mahdollisuus tulla :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 2. Minunkin piti tulla käymään tuolla, mutta pikkuneiti oli kipeänä :(
  Täytyy katsoa jos noihin huhtikuun jompaan kumpaan brunssiin ehtisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti hän voi jo paremmin. Olisi ollut mukava tavata taas :)

   Poista
 3. Olipa kivan kuuloinen tilaisuus. Tuo kuva sinusta Jukka R:stä on hirmu hyvä! Mitä niitä vaatekuvia, jos pääsee poseraamaan itse maestron kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuus oli mielenkiintoinen, tykkäsin kyllä. No, olisi ollut mukava näyttää teille kuinka kauniita vaatteita näimme :)

   Poista
 4. Sinähän näytät "istuvan" siihen Jukan viereen niin hyvin. Varmasti oli kiva tilaisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreiltään matsaavat asut ;) Tilaisuus oli kiva, hyvää syötävää ja muotia :)

   Poista
 5. Jukka Rintala ja Urban A kiinnostavat eniten noista. Ihana "kaverikuva".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin menisin mielelläni juuri noihin brusseihin :) Hih, kiitos. Täytyy tunnustaa kyllä, ettei kuva ollut oma ideani.

   Poista
 6. Onpas ollut herkkuja ja aikalailla herkkuaj vaatteitakin :) Rintalasta puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuus oli kaikin puolin herkullinen ;) Ja nuo brunssit ovat varmaan kokemisen arvoisia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig