sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

New Bag Love

idkuva


Synttärilahjaksi jokin aika sitten ostin itselleni pitkään haaveilemani Rebecca Minkoff Collection kolmivärisen pikkulaukun. Ihastuin laukun kokoon ja yksityiskohtiin. Täydellinen pikkulaukku, jota voi käyttää niin kesällä kuin talvellakin ja joka sopii moniin asuihin. Laukkua olen tosin käyttänyt vasta muutaman kerran, sillä työpäiviin tämä on armottomasti aivan liian pieni ja vaatisi seurakseen aina kassin. No, se nyt tuntuu melko hankalalta, joten laukkua tuleekin pidettyä varmasti enenmän keväällä ja kesällä. Selviätkö sinä työpäivistä pikkulaukulla vai jäävätkö ne vapaa-ajan käyttöön ? Suloista sunnuntain jatkoa teille ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille !

Bag Rebecca Minkoff Collection
Share:

28 kommenttia

 1. Hahaha, en todellakaan selviä työpäivästä pikkulaukulla - mun käsiveskassa kulkeva (ylikuormitettu) meikkilaukkukin on varmaan isompi kuin tuo uusi - ja todella kaunis - veskasi! Mutta sitä ihanampaa onkin sitten lähteä ihan "kevyesti" liikenteeseen pikkulaukun kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laukkuni onkin niin pieni, että moni meikkilaukku on varmasti isompi, voisi olla aikamoinen päivä jos yksin sen kanssa lähtisi töihin ;) Totta, kun on koko viikon raahannut isoa kassia mukana, on viikonloppuisin kiva kuljeskella pikkulaukun kanssa :)

   Poista
 2. Kaunis on tuo uusi laukkusi! Ja tämä kassialma ei todellakaan selviä työpäivistä pelkällä pikkulaukulla - mutta usein se pikkulaukku kulkee mukana sen isomman sisällä - mukavampi kipaista asioilla tai lounastauolla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo on hyvä idea, muutaman kerran olen kokeillut. Ison kassin raahaaminen asioilla on kyllä hankalaa :)

   Poista
 3. Onpa kaunis laukku. Ei minullekaan pikkulaukku riitä arkisin eikä aina vapaa-ajallakaan. Hyvää synttäriä näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus itselläni on päiviä, että ihan normaali käsilaukku riittää, toisiaan tavaraa on paljonkin mutta pikkulaukku olisi kyllä liian pieni.

   Poista
 4. Voi, kun näkisit mun kantamukset töihin. Tuntuu aina on ison olkalaukun lisäksi vielä joku kassi. Kivan olkalaukun olet löytänyt. Sopii vaikka minkä väristen vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin pidän laukun väreistä ja mahdollisuudesta käyttää sitä monien eri asujen kanssa. Itselläni on yleensä käsilaukku ja kangaskassi tai sitten vain isompi laukku.

   Poista
 5. Ei riitä iso pikkulaukku, vaan minä kuljetan mukanani ostoskärryä. Kyllä, sellaista hyvää punaista ostoskärryä, johon mahtuu kansio, kalenteri, mahdolliset varakengät, pari omenaa, ehkä tanssituntikamat ja ranskan kirja. En suostu kantamaan isoa kassia. Pyörät kulkevat hyvin perässä. Keski-Euroopassahan naiset käyvät nämä kärrit mukanaan kaupassa ruokaostoksilla. Minä en suostu olemaan muuli, joka kantaa painavaa kassia. Kävelen tuollaiset kolme varttia töihin, kesällä käyn torilla ruokaostoksilla ja kärri on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ostoskärry kuulostaa hauskalta vaihtoehdolta ja varsin kätevältä myös, ajetellen ruokaostoksia töiden jälkeen :)

   Poista
 6. Parhaita synttärilahjoja on ne, jotka ostaa itsellen. Silloin saa sitä mitä haluaa. Kaunis laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla :) Vaikka ihania ylläreitä on myös mukava saada ;)

   Poista
 7. Ihana laukku ja hieno synttärilahja :)! Kuten aiemminkin sanoin colorblock iskee muhun ;). Mutta tuohan mahtuu vaikka ison kassin uumeniin, jos tarvis vaikka työpäivän kesken tai jälkeen pienemmälle laukulle - kätevää. Pikkulaukut ihastuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö vain ;) Itse myös olen juuri nyt niin innostunut näistä monivärisistä laukuista. Totta, mun täytyy opetella käyttämään kahta laukkua :)

   Poista
 8. Liityn jonon jatkoksi eli useimmiten mukana on sekä pikkulaukku että isompi laukku. Onpa viehkeä tuo Rebecca Minkoff -laukku. Tuon kokoinen laukku on juurikin itselläkin etsinnässä. Jotenkin en ole vain tähän mennessä lämmennyt ketjuolkahihnalle, joten moni kivannäköinen laukku on saanut jäädä hyllylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kätevältä, täytyy tosiaan opetella. Rebecca Minkoffilla on monia kivoja pikkulaukkuja ja myös isompia. No, itselläni on ollut vähän sama ongelma, ketjulaukut ovat vähän arveluttaneet mutta tähän ihastuin niin paljon, etteivät ketjut haitanneet :)

   Poista
 9. Voi että kun kaunis laukku <3 Minä kannan töihin kaksi kassia, sen pienemmän ja isomman. Näemmä moni muukin tekee niin. Minulle helpompi systeemi niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, moni tuntuu tekevän niin. Joskus itsekin, mutta koen sen vähän hankalaksi vaikka on toisaalta kätevää.

   Poista
 10. Voi, tuo on kyllä niin soma ja monikäyttöinen! Olen itsekin tänä keväänä kuolannut erityisen paljon Rebecca Minkoffin laukkuja, erityisesti niitä pieniä, ja toivottavasti omaankin kaappiin eksyy sellainen kesän kuluessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Rebecca Minkoffilla on ihania laukkuja ja voisin kuvitella ostavani toisenkin. Nyt kevääksi myös upean vaaleita värejä :)

   Poista
 11. Tosi kaunis laukku! Ihanat värit ja yksityiskohdat! Ja tosiaan, sopii jokaiseen vuodenaikaan. Niin minä, kuin kaikki muutkin kommentoijat, emme näköjään selviä yhdellä laukulla:) Mitä enemmän vuosia tulee, sitä suuremmaksi laukut kasvavat:) Itse kuljen työmatkat autolla, ovelta ovelle, joten paino ei ole ongelma. Kahta laukkua minäkin silti kannan. Varsinaista käsilaukkua- ykköslaukkua- vaihtelen usein asun ja fiiliksen mukaan, ja kakkoslaukkuna on melkein musta villahuovutettu Longchamp violetilla poninkarva logokoristeella. Summa summarum, tyylikäs olet, kuten kaikissa kuvissa yleensäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Autolla kulkiessa varsinkin tavaran määrä kasvaa, kun ei ole huolta painosta ;) Poninkarvainen laukku kuulostaa ihanalta. Itsekin tykkään vaihdella sitä ykköslaukkua, mutta usein jumitun ainakin hetkeksi siihen uusimpaan :D
   Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Poista
 12. Tämä on kyllä todella kaunis laukku! Itselläni pikkulaukut ovat oikeastaan vain vapaa-ajan käytössä. Pari kertaa olen ottanut työpäivänä käyttöön, ja lisäksi sitten olen joutunut raahaamaan erillistä pussukkaa muille tavaroille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos caelia. Rakkautta ensisilmäylsellä ;) Kyllä työpäivinä pikkulaukun seuraksi joutuu ottamaan toisen laukun, saatan selvitä tavallisella käsilaukulla ja mielummin kannan vain yhtä laukkua, siksi By Malene Birgerin laukku on ollut nyt kovassa käytössä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig