keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Bright now

idkuva

Sain Lumenelta kokeiltavakseni uuden Bright Now Visible Repair-ihonhoitosarjan. Sarjan tuotteet ovat tarkoitettu yli 35-vuotiaille naisille ja sarja on tullut kauppoihin nyt maaliskuussa. Tehonsa sarja saa suoraaan suomalaisen lakan ytimestä, sillä siinä käytetään lakan kantasoluteknologiaa apuna korjaamaan ensinmäisiä ihon kääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä. Lakasta saatava C-vitamiini auttaa suojaamaan, vahvistamaan ja heleyttämään ihoa. Itse pidän Lumenen tuotteista niiden suomalaisuuden, saatavuuden ja sopivien hintojen vuoksi. Nämäkin kaikki tuotteet ovat hinnaltaan alle 25 €. Mikä on sinun lempparisi Lumenelta, entä oletko jo kokeillut näitä uusia tuotteita ?

 • LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR KORJAAVA & HELEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Voide kosteuttaa ja siloittaa ryppyjä sekä viivästyttää uusien syntymistä. Peitevoide heleyttää ihoa ja auttaa peittämään tummia silmänalusia. Tässä tuotteessa on siis kaksi tuotetta samassa, jolloin erillistä peitevoidetta ei tarvitse ostaa. Kätevää.
 • LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR KORJAAVA JA HELEYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE SK 15  Tämän tuotteen luvataan lakan antioksidantteja runsaasti sisältävänä heleyttämään ja suojaamaan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Suojakerroin on 15 ja se sisältää UVA- ja UVB -suojan auringon haitallisia ikääntymistä aiheuttavia vaikutuksia vastaan.
 • LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR KORJAAVA & HELEYTTÄVÄ YÖVOIDE Voide auttaa vähentämään ryppyjä tehden ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Näiden molempien alle suositellaan käytettäväksi seerumia.
 • LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR KORJAAVA & HELEYTTÄVÄ SEERUMI Tuotteen luvataan suojaavan ja ylläpitävän lakan kantasoluteknologian avulla ihon omien kantasolujen aktiivisuutta ja tehostavan ihon oman hyaluronihapon muodostumista. Seerumia voi käyttää sekä päivä- että yövoiteen alla. Kaikki nämä neljä tuotetta sopivat kaillle ihotyypeille ja ovat siis kaupoissa nyt. 

Tuotteet saatu blogin kautta

Share:

5 kommenttia

 1. Wow, ihania tuotteita :). Olisi kiva kuulla kokemukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihanilta vaikuttavat. Varmasti jossain vaiheessa kerron kokemuksistani näistä tuotteista, tosin kosmetiikka on siitä jännä juttu, että kokemukset ovat varsin subjektiivisia. Meillä kaikillahan on erilainen iho :)

   Poista
 2. Kivoja tuotteita, vaikuttivat ainakin siltä. Omat suosikkini Lumenelta ovat herkän ihon sarjaa, passaavat omalle iholleni parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin tuohon 2in1 silmänympärys voiteeseen. Lumenen herkän ihon sarja onkin varmasti sinulle hyvä :)

   Poista
 3. mie niin rakastan lumenen noita c- vitamiini- tuotteita! olen tosin vasta 22-vuotias, voikohan iholle tehdä pahaa käyttää +35- vuotiaille tarkoitettuja tuotteita? olen kuitenkin tupakoija ja pelkään että ihoni alkaa ikääntyä ennenaikaisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig