torstai 20. maaliskuuta 2014

Black

idkuva

Jostain kumman syystä en ole käyttänyt maanantain asussa ollutta Mangon villakankaista  jakkua montakaan kertaa. Yksinään se tuntuu liian jakkumaiselta ja takin alla se on liian paksu. Harmaan villakangastakkini alle se tuntui kuitenkin juuri sopivalta ja melkeinpä liian lämpöiseltä. Farkkujen sijaan yhdistin sen Acnen villakangashousuihin ja asu tunti heti kivemmalta. Joten taidan sittenkin säästää jakun ensi talvea varten, olin nimittäin jo melkein valmis luopumaan siitä. Löytyykö sinun kaapistasi tämän tyylinen jakku, entä mihin yhdistät sen ? Ihan huippua, että on jo torstai. Aurinkoista päivää !


Jacket Mango, wool pants Acne, leather ankle boots Mango
Share:

12 kommenttia

 1. Kaunis kokonaisuus! Olen monesti katsonut tuommoista jakku, mutta joka kerta jättänyt sen kauppaan. En olisi yhtään varma mihin sen voisin yhdistää. Tämä on kyllä kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Jakku on kiva mutta jotenkin vaikea yhdistää. Lisäksi se on aika paksu, joten vaatii väljän takin.

   Poista
 2. Kaunis asu. Mä olen huono käyttämään jakkuja vaikkakin ne ovat tosi kivoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin turvaudun aika usein pelkkiin neuleisiin, ne on niin paljon mukavampia :)

   Poista
 3. Piti jo edellisessä postauksessasi kommentoida jakkua, mutta en ehtinyt. Tässäpä se nyt tulee. Asu on kertakaikkisen tyylikäs. Minulla ei ole tuon tyylistä jakkua, vaikka muunlaisia kyllä löytyy. Nykyään pidän jakkua aika harvoin tai ainakaan jakkupukua, jossa olisi samasta materiaalista jakku ja housut/hame. Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Jakut ovat jotenkin niin virallisia ja usein tuleekin valittua neule. Hih, en muista milloin olisin käyttänyt jakkupukua ;) Pukeutuminen on nykyisin niin paljon vapaampaa :)

   Poista
 4. Mulla on vähän vastaavantyylinen jakku Mangosta, ja ihan samoja "ongelmia" sen yhdistämisessä. Asusi on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ostaessa en arvannut miten vaikea tämän yhdistäminen voi olla. Joskus olen käyttänyt pelkästään jakkua ( syksyllä ja keväällä ) mutta niitä ilmoja on oikeastaan aika vähän. Kiitos.

   Poista
 5. Mina olen varsinainen jakkuhirmu - niita loytyy joka lahtoon. Minulla on yksi tuon tyyppinen, jossa on tekonahkahihat tosin, ja yhdistan sen hieman kellotettuun hyvinlaskeutuvaan hameeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta ideasta :) Täytyy kokeilla jakkua hameen kanssa, jotenkin ajattelin vain housuasuja mutta jakku kävisi varmaan myös kivasti hameen kanssa.

   Poista
 6. Jakku on mielestäni tosi kiva. Pikkuisen rockhenkinen tai tarvittaessa ihan toimistokelpoinen alaosaa ja asusteita vaihtamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkujen kanssa olen sitä useinmiten käyttänyt ja silloin asu on kivan rock henkinen :) Toimisto lookiin sitä on minusta vaikeampi yhdistää.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig