torstai 20. helmikuuta 2014

What i wore

idkuva


Acnen merino villainen neulemekko on ollut ylläni melkein päivittäin sen jälkeen kun ostin sen. Eikä ihme, sillä se on mukava ja lämmin sekä sininen väri tuntuu raikkaalta kaiken mustan jälkeen. Useinmiten olen käyttänyt sitä rennosti Niken lenkkareiden kanssa mutta koroilla mekkoon tulee ihan eri fiilis. Kuvissa yhdistin siihen Zarasta viisi vuotta sitten ostamani ylipolven saappaat, joissa on pieni puolen sentin plato ja huima stiletto korko. Hurjasta ulkomuodostaan huolimatta, varsin mukavat kävellä ( ei tosin pitkiä matkoja ). Jotenkin nämä saappaat vaan ovat jääneet aika vähälle käytölle, mutta en raaski luopua niistä. Ranteessa niinikään melkein olemattomalle käytölle jäänyt Aldon näyttävä rannerangas, not really my style mutta niin ihana. Vaatekaapistani löytyy aika paljonkin näitä vähälle käytölle jääneitä juttuja, joista en vain osaa luopua, sillä olen vakuuttunut, että jonakin päivänä aivan varmasti tarvitsen niitä. Oletko onnistunut luopumaan vähän käytetyistä vaatteista, kengistä tai koruista ?

Merino wool dress Acne, over the knee boots Zara, cuff Aldo





Adlinks / Mainoslinkkejä


Share:

28 kommenttia

  1. Hot mama :)! Nuo saappaat ovat ihanat.

    VastaaPoista
  2. Tuo mekko on ihana - ja saappaat huikeat. Ja kyllä - vaatekaapistani löytyy ihan liikaa niitä vaatteita, joita ajattelen käyttäväni sitten joskus;)
    Kivaa torstaita, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin varmaan meillä jokaisella, on niin kummallista, että on vaikea luopua tavaroista, vaikka tietää ettei koskaan käytä niitä.

      Poista
  3. Ah ja oih, mikä asu Sara! Näytät upealta! Nauti ihanasta mekostasi :).

    Mulla tuppaa olemaan sama homma jonkin lempparivaatekappaleen kanssa (kuten ne farkut ja nilkkurit, heh)- jäävät päälle. Toisaalta välillä pääsee sitten helpommalla, kun on "varmaa" päällä ;).

    Mukavaa päivänjatkoa Saralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna <3 Mekko on super mukava :)

      Sinun farkku / bootsi kombo on tosi makee, miksi suotta pukea muuta ylle ;)

      Kiitos samoin Minna !

      Poista
  4. Sopii hyvin noiden kenkien kanssa:) miten ois legginsit ja keväisen iloiset lenkkarit tuohon tunikaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit asustani :) Olen käyttänyt mekkoa paljon lenkkareiden ja paksujen sukkisten kanssa :)

      Poista
  5. Tuo mekko on kyllä tosi kaunis, ja ilmeisesti myös monikäyttöinen kun sen voi stailata niin monella eri tavalla!

    Minä olen semmoinen hamsteri, että kaappi on täynnä "joskus"-vaatteita ja asusteita. Joku vuosi sitten ostin aivan ihanat Marc Jacobsin mustat glitterkorkkarit, mutta korko on niin korkea että niillä on vaikea kävellä. Olen silti vakuuttunut että joskus niille on käyttöä, joten en raaski laittaa kiertoon. Nyt olisikin tarkoitus laittaa blogikirppari pystyyn, ja yritää luopua edes osasta. Paitsi noista MJ:n korkkareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hassua miten näin yksinkertainen vaatekappale taipuu moneen eri lookin.

      Kuulostaa niin tutulta :) Kuvittelen ettei minulla ole ylimääräisiä turhuuksia vaatehuoneessani, mutta totuus on toinen ;) Niistä korkkareista ei todellakaan kannata luopua, eihän sitä koskaan tiedä . . .

      Poista
  6. Ihana Sara, aina yhtä chic! Taisinpa kommentoida edellistä blogiasi useammankin kerran ja ilahduin kovasti, kun löysin tämän nykyisesi :) Juu, kyllä liian vähälle käytölle jääneitä vaatteita ja asusteita löytyy minunkin kaapeistani aivan liikaa...Joskus sentään innostun laittamaan kierrätykseen entisiä, kun tulee ostettua useampi uusi vaate kerralla :) Hyvää loppuviikkoa!

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, että olet vanhan blogini lukijoita :) Tervetuloa seuraamaan tätä nykyistä !
      Itse saan helposti laitettua vaatteita pois, niiden eteenpäin laittaminen on sitten vaikeampaa. Olen laiska lähtemään kirppikselle ja keräyslaatikoihinkin vieminen tuntuu vaikealta ;)

      Kivaa loppuviikkoa sinullekin !

      Poista
  7. Ihana asu - saappaat ja mekko ovat upeat yhdessa ja varmasti erikseenkin :-) Minulla on pahemman luokan hamstraus-ongelma. En osaa millaan luopua vaatteista, kengista ja laukuista. Jos tarvitsen vaatekaappiin tilaa siirran osan ullakolle jonne ne sitten unohtuvat... Siina on se tilavasti asumisen huono puoli. Kun asuttiin kerrostalo-asunnossa oli pakko karsia kaapista jotain pois ennenkuin mahtui uutta sisaan. Pitaisi vaan ottaa itseaan niskasta kiinni ja vieda lastia pois. Lastenvaatteiden suhteen olen sentaan vihdoin oppinut etten hamstraa enaa mitaan, vaan kun kasvavat jostain pois ne menevat heti kiertoon, yleensa siivoojalleni jolla on omia lapsia / lapsenlapsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mekko on osoittautunut jo nyt hyväksi ostokseksi ja varmasti tulen sitä ensi talvenakin käyttämään paljon.
      Itsekin säilön vaatteita kellariin ja niiden eteenpäin laittaminen on hankalaa. Kun vielä asuin ulkomailla lahjoitin kaikki omat ja lasten vanhat vaatteet pois. Täällä jotenkin tuntuu, että on tyhmä jos ei myy tavaroitaan kirppiksellä ja näin säästä rahaa :)

      Poista
  8. Ihana mekko. Muutenkin tykkään tyylistäsi, yhdistelet kivasti rentoa ja klassista!

    VastaaPoista
  9. Vau, miten upeat saappaat! Mullakin on ihan liikaa noita unohtuneita vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jotenkin ne kaikki käyttämättömät vaatteet pitäisi saada käyttöön ? Mitäköhän sitä keksisi :)

      Poista
  10. Nyt en voi kuin sanoa: Tosi siisti =D! Saappaat on ihanat ja mekko niiden kanssa just hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minustakin mekko sopii saapaiden kanssa kivasti.

      Poista
  11. Voi kun kaunis mekko! Saappaat ovat huikaisevan kauniit myös! Oasta olen onnistunut luopumaan, kaikista en. Hiljalleen kyllä koetan luopua, ei mahdu kaappiin muuten uutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia :) Mekossa olenkin viihtynyt monena päivänä. Itselläni on joitakin vaatteita / kenkiä, joita en todellakaan käytä, mutta en voi laittaa niitä pois. Sitten on niitä, joista luopuminen on helppoa :)

      Poista
  12. Taas mun kommentti on kadonnut avaruuteen, mutta siis upea neulemekko ja tuo käsikoru kruunaa asun. Noista koroista en sano mitään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tosiaan kommentit katoaa ihmeellisesti . . .
      Kiitos :) Hih, ei niitä välttämättä tarvitse kommentoida ;)

      Poista
    2. Siis tykkään korkeista koroista ja osaan niillä kävelläkin, mutta kun koko talven lömpsii noilla Uggeilla niin jo kuuvaa katsomalla tulee päkiät kipeiksi.

      Poista
    3. Hih, voin vaan kuvitella. Siksi yritän itse käyttää säännöllisesti korkoja, muuten tulisin liian mukavuudenhaluiseksi ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig