perjantai 21. helmikuuta 2014

What i wore

idkuva


Eilen kävin kiertelemässä keskustan kauppoja kuvan asulla. Asussa Acnen merino villainen mekko yhdessä Dieselin farkkujen kanssa. Olin jo melkein unohtanut nämä farkut, sillä niin paljon olen käyttänyt Acnen farkkujani tänä talvena. Dieselin farkkuni ovat melkein saman malliset mutta tummansiniset ilman minkäänlaisia kulutuksia. Tällä sini voittoisella asulla ihastelin kaupoissa kauniita keväisen sinisiä vaatteita. Piipahdin myös Collage The Shopissa ihastelemassa Guccin discolaukkua valkoisena ja Reed Krakoffin moniväristä ihanuutta. Cosilla oli vaikka mitä ihanaa, samoin Filippa K.lla. Jotain pientä varmasti hankin kevääksi, mutta sitä ennen on tehtä oman vaatehuoneen inventaario.
Rentoa perjantaita kamut !

Merino wool dress / sweater Acne, jeans Diesel Livier, scarf Isabel Marant Étoile, sunnies Ray-Ban, bag Alexander Wang, wool coat Marc by Marc Jacobs, ankle boots Tiger of Sweden

Adlinks / Mainoslinkkejä


Share:

6 kommenttia

  1. Ihanan seesteisen sinisen sävy. Tämän(kin) voisin ottaa itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sininen on noussut uudelleen suosikikseni viime vuosina mustan ja harmaan rinnalle :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Mä niin rakasta tuollaisia reiluja yläosia. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minustakin reilut yläosat tuntuvat juuri nyt ainoalta oikealta vaihtoehdolta.

      Poista
  3. Ihana asu taas kerran. Mä voisi pukea kaiken sun vaatekaapista ylleni :) Erityisen paljon ihailen tuota takkia, ihan mahtava.

    Mä kävin myös keskiviikkona Helsingissä ihailemassa laukkuja. Erityisesti tykkäsin Guccin pikkulaukuista joissa on tupsu vetoketjussa. Sellainen olisi kivan rento.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Samoin, sinulla on niin ihania vaatteita ;) Kahden vuoden jälkeenkin pidän takista edelleen valtavasti, löysin sen ihan sattumalta Outnetistä.

      Ne Guccin pikkulaukut ovat kauniita ja kävisivät moneen asuun. Ulkolaisissa blogeissa niitä on jo näkynytkin. Oletko jo tutustunut tähän blogiin http://hippiehippiemilkshake.blogspot.fi , hänellä on laukku valkoisena :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig