torstai 13. helmikuuta 2014

What i wore

idkuva


Eilisen päivän asua. Koska ilma on ollut täällä Helsingissä pääosin plussan puolella, valitsin ylleni puuvillaneuleen ja kuljin myös ilman pipoa. Lenkkareita ja matalia saappaita on tullut tänä talvena käytettyä todella paljon, joten kaipasin vaihtelua ja laitoin Tigerin korot jalkaani. Liukastelin niillä muuten huomattavasti vähemmän kuin matalilla nilkkureillani, syynä voi tietysti olla se että koroilla kävelee jotenkin varovaisemmin. Asuun olisi ehkä sopinut paremmin kokomusta laukku, mutten aamu kiireessä ehtinyt vaihtamaan. Käytätkö sinä korollisia saappaita talvella ?


Cotton Sweater Holly & Whyte by Lindex, jeans Acne, wool coat H&M, wool scarf Handmade, ankle boots Tiger of Sweden, bag By Malene Birger
Share:

25 kommenttia

  1. Ihanan vaaleaa, sulle sopii tosi hyvin myös vaaleat sävyt! :) Raikkaan näköinen asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleat sävyt tuntuvat kevättä odotellessa jotenkin kivemmilta ja raikkaammilta.

      Poista
  2. Taas kerran asu, jonka voisin jokaista yksityiskohtaa myöten ottaa itselleni. Tuo vaalea neule on ihana - raikastaa kokonaisuutta. Takki on kaunis, laukku upea - ja nuo kengät - niiden kohdalla melkein vapisen täällä;)
    Hyvää torstaipäivää, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla. Kengät on omastakin mielstäni aivan ihanat, askel on kevyt ne jalassa ;)

      Mukavaa viikonloppua sinulle !

      Poista
  3. Kaunis tuo takki :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki kaunotar ja ihme kyllä henkkamaukasta :)

      Poista
  4. Valkoinen neule ja vaalea takki on ihanan freesi yhdistelmä! Juu, ehdottomasti käytän korollisia jalkineita läpi vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, tämä yhdistelmä kiehtoo minua juuri nyt. Kiva kuulla, että meitä korkokenkien käyttäjiä on enemmämkin ;)

      Poista
  5. Voi miten ihana asu! Minä yritän aina silloin tällöin liukastella koroissa, mutta yleensä työmatkalla matalat kengät jalassa. Toimistolla sitten korkoa jalkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Aika hauskaa, itselläni juuri toisin päin :)

      Poista
  6. Voi miten ihanan valoisat ja kauniit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos annu :) 50mm/1.8 objektiivi ja ISO 200, näillä tuli tarpeeksi valoa kuviin.

      Poista
  7. Upeita kuvia! Ja jälleen kerran, kuten aina, hyvin kaunis kokonaisuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli taas niin hyvä kuvaaja, eli minä itse :D Kiitos Dahlia jälleen kerran kivasta kommentistasi <3

      Poista
  8. Kauniit harmaan sävyt, puseron struktuuri on myös kaunis ja nousee tuosta väristä. Näkyy kyllä kuvasta, että puserossa on jotain pintaa. Tausta on taas hyvä valinta asulla:) Onko tuossa laukussa muuten samantyyppinen kuvio kuin puserossa? Tykkään tuollaisista pikkujutuista: voi olla simppeli värimaailma, mutta pelataan sitten jollain struktuurilla tai kuviolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pusero taitaa olla helmineuletta, tosin tehdasvalmisteinen tietysti. Ja laukun kuvio on By Malene Birgerin oma, kuvion nimeä en muista nyt. Eri kuviot ja pinnat tekevät vaatteista mielenkiintoisia, vaikka väri oliskin sama.

      Poista
  9. Takkisi on kyllä ihanan värinen, sopii hyvin sinulle tuollainen pehmeä harmaa. Kyllähän se niin on, että varmemmin minä niksautan nilkkani kumisaappaissa lompsiessani (on tapahtunut) kuin korkkareilla kävellessäni. Uskon, että syynä on juuri tuo varovaisemmin korkeilla kävely.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takin väri on kyllä aivan ihana :) No, vähän samaa on tapahtunut itselleni, muutaman kerran olen matalilla kengillä kaatunutkin :D

      Poista
  10. Thank you darling. Happy Valentine's Day for you also !

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva kokonaisuus! Hyvä löytö tuo takki! Eniten nyt kyllä kiinnostaisi nuo sun farkut. Olen ollut itse etsimässä just tuollaisia melkein mustia kapeita farkkuja mutta en ole löytänyt oikein hyviä. Elikkä ensinnäkin, mikä on noiden sun farkkujen malli? Itse olen käyttänyt Acnen Hex ja Kex -malleja ja tykännyt molemmista. Ja olisi tosi hienoa, jos pystyisit tsekkaan myös tuon pesun nimen farkkujen tuotelapusta. Vaikka pahoin tietenkin pelkään, että olet iha itse kuluttanut tuon tosi stailin asfaltinharmaan sävyn farkkuihisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu ! Farkut ovat malliltaan Skin 5 Pocket, tämä malli tuli syksyllä ja siitä löytyy tietysti monia eri pesuja. Omien farkkujeni pesu on Used Black ja olivat ihan samanlaiset kuin kuvissa myös ostaessani ne eli en ole niitä itse kuluttanut :) Olen ollut tosi tyytyväinen näihin farkkuihin sekä mallin, pesun että laadun puolesta. Ovat super mukavat jalassa. Vyötärö on vähän matalampi kuin Kexissä mutta ei liian matala. Toivottavasti tästä oli apua sinulle :)

      Poista
  12. Vitsi kun näytät näissä kuvissa taas NIIN hyvältä. Kaikki niin täydellistä.

    VastaaPoista
  13. Upea takki! Voisin ottaa tuollaisen itsellenikin. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla ! Kiva kuulla, takki oli super edullinen löytö :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig