lauantai 15. helmikuuta 2014

Fleye

idkuva


Torstaina kävin töiden jälkeen tanskalaisen silmälasikehys-malliston lanseeraus tilaisuudessa. Tilaisuus pidettiin Tanskan suurlähettilään residensissä ja paikalla oli Fleyen pääsunnittelija Anette Esto kertomassa kehyksistä. Fleye kehykset ovat muotoilultaan skandinaavisen käytännöllisiä ja niissä on kekseliäitä yksityiskohtia sekä uniikkeja väriyhdistelmiä. Kehysten mukavuus perustuu höyhenenkevyisiin materiaaleihin sekä uniikkeihin nenätyynyihin. Yritys on voittanut Red Dot Design Awardsin 2013 säädettävien nenätyynyjensä muotoiluratkaisusta. Nämä kehykset istuvat kaikkien kasvoille ja niitä tuo maahan Instrumentarium. Kehyksiä on saavilla 17. helmikuuta lähtien Instrumentariumin myymälöistä. Itse sovittelin muutamia varsin moderneja malleja ja ihastuin eräisiin mustavalkoisiin kehyksiin.
Kuva saalis tilaisuudesta jäi valitettavasti vähäiseksi, sillä valaistus paikan päällä oli huono. Sen sijaan seura oli mukavaa, sillä tapasin pitkästä aikaan Marjukan ja Mikon sekä ensi kertaa Adalmiinan. Omasta kuvasta kiitos Anna-Marialle. Mukavaa viikonloppua !
Share:

4 kommenttia

 1. Tosi hyviähän kuvia sinä sait! Kivoja ja tyylikkäitä malleja tosiaan. Ja oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri ja juuri tehdäkseni postauksen :) Pidin aika monesta mallista, täytyy pitää nämä mielessä seuraavia laseja varten.

   Oli tosiaan kiva nähdä Mikko !

   Poista
 2. Upeita laseja. Noissa on juuri sitä asennetta.

  VastaaPoista
 3. Asennetta noissa tosiaan oli. Harmi ettei tullut kuvaa niistä, joita sovitin.Olivat super makeet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig