maanantai 10. helmikuuta 2014

What i wore

idkuvaHarmaan päivän asu, johon hieman tuo piristystä raitapaita ja lenkkareiden pinkit yksityiskohdat. Oli mukavaa pukeutua teeppariin sekä bleiseriin ja jättää neuleet kotiin. Harmaassa päivässä oli kuitenkin jotakin hauskaa, sillä sopivasti olin sopinut yhden tapaamisen ihan Luxbagin viereen aamuksi. Sieltä vapauduttuani, kipitin uuteen liikkeeseen monen muun bloggarin tavoin ihastelemaan upeita laukkuja ja uutta upeaa myymälää. Instan @sarasblogi puolella muutama kuva ihastuksistani. Joko sinä ehdit käydä uudessa Luxbagissä ?


T-shirt Lindex, blazer Zara, jeans Acne, wool coat Marc by Marc Jacobs, beanie Calvin Klein, sneakers Nike Air Max 1
Share:

12 kommenttia

 1. IHanan rento asu :). Raidat on pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Raidat piristää asun kuin asun ja ovat aina kiva lisä :)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, raidat tuovat kivaa pirteyttä kokonaisuuteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Totta, ilman raitoja asu olisi varsin synkkä :)

   Poista
 3. Lenkkarit on kyllä tosi kivat! Ihanan rento asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen niin ihastunut noihin lenkkareihi että haluaisin käyttää niitä joka päivä ;)

   Poista
 4. Minusta sinun vaatteissa on aina jotain tarkemmin katsottavaa. Vaikka sinulla on lähes aina harmaan tai mustan sävyisiä vaatteita, niissä on paljon toimintaa. Tarkoitan sitä, että tuossakin asussa katsoin mittasuhteita, eri mustien/harmaiden sävyjä, vaakasuoria linjoja. Ja paidan raitoja, jotka ovat vaakasuorassa, kun taas taustalla olevan aidan laudat ovat pystysuorassa. En tiedä, valitstiko tuon tarkoituksella, tuliko se luonnostaan vai ihan vahingossa. samaten tuon pipon "uurteet" ovat pystysuorassa. Kiinnitän noihin huomiota pukeutumisessa. Tuollainen pukeutuminen luo uteliaisuutta katsojassa, ainakin minussa. On kuin jotain taulua katsoisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta ja pohdiskelevasta kommentistasi :) Taustaa en valinnut tarkoituksella, se on ainoa paikka työmatkan varrella, jossa voin otta itse kuvat. Asun valinnassa tietysti kiinnitin huomiota mittasuhteisiin, sovitan aina myös ulkovaatteet peilin edessä ja katson miten toimii jos takki on auki :) Minulla on 3 melkein samanlaista mustaa pipa ja vaihtelen niitä sen mukaan miten sopivat asuun. Pienillä jutuilla saa myös paljon aikaan pukeutumisessa, ei aina tarvitse vaihtaa väriä.

   Poista
 5. Noi lenkkarit sopivat todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niistä on tullut lempparit, mukavat jalassa ja kivan väriset :)

   Poista
 6. Näyttääpä kivalta nuo tennarit, tyylikäs ja rento yhdistelmä! Itse en ole vielä Luxbagiin ehtinyt, täytyy käydä pikapuoliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lenkkareista on nopeasti tullut suosikkini. Käy ihmeessä, ihania asusteita, laukkuja ja nyt myös vaatteita.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig